Mari Raikan Hari Katak


.

Assalamualaikum


Binatang lain mampuuuu?katak je mampu uols!sedunia plak tu..Beta selaku Princess Katak sangat-sangat berbangga dengan pencapaian katak-katak di bawah naungan beta..maka dengan ini beta umumkan 28 April setiap tahun adalah cuti rehat bagi semua katak-katak yang ada di dunia ini..tahun ini mungkin kita dah terlambat tapi takpe, nanti kita wat makan-makan sikit..yang berada di luar Malaysia pun, dijemput sama meriahkan majlis..tema hijau tau uols!!!



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : Princess Katak dah launch Page Kami Penggila Katak. sekian.

6 Responses to “Mari Raikan Hari Katak”

  1. MimieRara says:

    Hari Panda Sedunia takde ke? Heeee nak jugak menyemak dengan panda XD

  2. -gedek! says:

    Ribbet - Ribbet!

  3. ok aku geli... hahahahaha

  4. Cik Mizah says:

    erk .... geli aku mak aih ...

    http://qasehkuwardah.blogspot.com

  5. Aida Omar says:

    ala rugi tak cuti 28 hari tu.. hahaha..

  6. Cik Mizah says:

    kak suha...oooo kak suha..mana kak suha niiii ...hahahha~!