Lecturer saya cakap "I love you" kat saya!


.

Assalamualaikum



Apa yang korang buat bila lecturer korang kemain berbesar hati tanpa segan silu lagi mengungkapkan "I love you" masa borak ngan korang dalam phone? Situasi ni jadi kat saya tadi tau. Benda betul ni, saya tak tipu. Punya la kencang debaran time dengar dia cakap macam tu tadi. Tau apa saya buat? Saya cakap "I love you too".

Tau nape lecturer saya berani gila cakap camtu? Tau nape saya berani gila reply camtu?

Sebab dia lecturer perempuan dan dia cakap camtu lepas dia melepaskan segala ketensenan dengan share stori ngan saya tadi. Biasa la, masalah pentadbiran. Dia kan ketua program kaunseling.

Eh? Ketua program kaunseling cakap "I love you" kat saya? (sambil kembang lobang hidong)



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : (sambung kembang hidong)


12 Responses to “Lecturer saya cakap "I love you" kat saya!”

  1. wah3...agak2 kalo aku citer prob aku kat ko boleh? :)

  2. wahhh ,untung larr ..nk cmtuuu :p

  3. tu maknanya saling berkasih sayang..hehe

  4. SaddLone says:

    perghhh jeles awh ngn ko,ingt lect laki..haha

  5. Mijah says:

    untunglaa...lama x jenguk kak suha :P

  6. xkesah la laki ke pompuan, kire untung laaaa...hehe :p

  7. bff akak akan end our discusion on phone dengan miss u n love u... rasa kemistri... mcm adik beradik... memang rasa dihargai...

  8. untung ler huhuhu lame awk x singgah blog sy..??

  9. sudah diuruskan... 'Suha'

    ps: terima kasih, kalau tak sampai sudah akak pun tak perasan.

  10. baa~ CAK!!

    waaa.. pasal skendel!! sejenis lak tu.. smpi ati suha! benci!!

  11. kalau lec laki, msti pelik n menakutkn kan..heheh