Mungkin ini yang terakhir


.

Assalamualaikum


End?


16 hari di tahun 2012

Selamat tahun baru masihi,bloggers! hoi,baru nak wish ke?hahaha
Hari tu malas nak up pasal ni..erk,leh time tak alasan ni?apo-apo jo la jang..tapi yang pasti hari ni hari ke 16 dalam tahun 2012 yang mana adalah tahun yang saya sendiri takkan tahu apa yang akan jadi..tahun 2011 berlalu dengan tak banyak perkara yang mengujakan sangat..like-like je tapi Alhamdulillah, Allah berikan saya kesihatan dan kehidupan yang baik, walopon mungkin tak sebaik orang lain..cis, masih lagi nak compare ngan orang lain!hahaha

Jap, nak recall ape yang dah jadi sepanjang tahun 2011..haha macam tahun-tahun sudah la kot..tapi yang pasti pada tahun 2011, saya mengenali seseorang..walo belom tahu apa kesudahan, saya tetap berharap ianya ada penamat yang baik..

Azam tahun 2012? erk malas nak berazam leh tak? saya mengharap yang terbaik pada tahun ni..just follow the flow, aturan Allah adalah yang terbaik..dan mahu enjoy semahunya as a single woman until the end of year 2012..nape?sebab ada azam lain untuk tahun 2013..ceit!2012 takde pon azam, tetibe je ada azam untuk 2013..apepon, moga semuanya akan termakbul..insyAllah (^_^)


19 hari di tahun 2012

Saya akan menunaikan tanggungjawab saya sebagai seorang pelajar yang menjalani cuti semester dengan pulang ke kampung halaman..bila dah balek kampung, mungkin tak online, so tak blogging la nampak gayanya..esok saya ada paper, lusa pon paper..19hb tu pulak, pepagi lagi nak kena gi campus, amek baucer buku untuk membeli novel hahaha keji gile niat..19hb malam dah nak balek kampong, naik bas kat Terminal 1 Seremban, platform 37..sila skodeng!

Kalo dilihat pada pernyataan di atas, berkemungkinan besar saya dah tak dapat nak up entry baru..dan mungkin ini yang terakhir sebelum saya balek kampung..so,saya selaku Princess Katak nak minat maaf la kalo ada entry yang boleh melukakan hati korang-korang semua..dan bagi pengomen tegar dan juga readers tegar blog ni, jutaan lemon mekasih ya..maaf kalo tak mampu nak membalas kujungan dan komen..tapi korang memang best..

Apapon saya akan kembali untuk sem seterusnya yang akan bermula pada 20 Febuari 2012..insyAllah kalo dipanjangkan umur oleh Allah..mati itu pasti, rite?Doakan dengan sekembalinya saya ni, nafsu blogging saya mencanak naik seperti dahulu kala..pastu korang pitam sendirian sebab baca entry lucah tak hengat dunia yang ditulis oleh saya hikhik

Tapi andai kata lepas tarikh tu, blog ni masih terbiar sepi, mungkin juga saya sudah tiada..andai itu berlaku, doakan saya dan mohon dibacakan Al-Fatihah..moga dapat terangi kubur saya yang mungkin saja kelam..luv u all! semoga masih diberi kesempatan untuk berjumpa lagi (^_^)



Notes akhir : Jodoh itu misteri takdir.




"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : fuih,panjang!mengalahkan perutusan PM (+________+)

8 Responses to “Mungkin ini yang terakhir”

  1. Azzah says:

    dapat baucer buku tu yg best tu sbb bole belanja novel tebal2

  2. WuMing says:

    Ok...selamat bercuti...

  3. Aida Omar says:

    selamat bercuti suha :)

  4. M Fizan says:

    jangan lar sedih2 akak. huhu.. happy holiday.. take care and enjoy your rest :)

  5. alamak sedih plak baca perenggan akhir tu..don leave me bebeh! hihik

    jom borong novel guna baucer buku haha :D

  6. kalau aku kn...
    makin lama berblog..
    makin malas rasa..
    hahahaha
    gudluck k =)

  7. Yumida says:

    slmt bercuti sekejap dr dunia blogging...n bakal selamat kembali....

    follow here