Perempuan sekarang sudah hilang seri


.

Assalamualaikum


Kan?blog ni dah hilang seri..tak macam dulu..entry macam hape je,komen pon ala kadar je,macam like-like je la blog ni..tahu tak kenapa?haa tuan blog ni punya angkara la..malas nak blogwalking,takde masa nak update stori merepek meraban cam dulu,busy mengalahkan pengetua sekolah henry gurney..kan?kan?memang patut la dah hilang seri sekarang ni..

7hb dah setat paper,18hb last paper,19hb balek kampung..ok,tang balek kampung tu korang higlisght tau,isi penting..wakakaka dasar student tak reti-reti nak menganggap exam tu penting,cenggini la..hasih bila la nak insaf ni?dah masuk tahun baru pon..

Haa cakap pasal tahun baru,umo saya pon dah cecah 26 tahun (pitam)..nape la dah sampai 26?tak paham betul..ok nampak tak permainan saya kat sini?seakan nak menganggap diri tu muda belia lagi..kawan-kawan yang lain dah kawen..saya?jodoh tu hak Allah..itu je la mampu saya jawab bila ada yang bertanya..

Eh lupe nak bitau,hari tu saya gi program kat Ipoh..seronok!nanti saya upload gambar banyak-banyak sampai korang muntah nak melihatnya..hahahaha..okla,sampai di sini sahaja entry hambar di saat mata mula kuyu mahu melelapkan mata tanpa mempedulikan exam yang bakal menjengah padahal satu hape pon tak stadi lagi..penat baca tanpa tanda baca?sori hehehe




"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : kalo malas nak buat p/s,boleh tak?

8 Responses to “Perempuan sekarang sudah hilang seri”

  1. goodluck for ur exam k..:D

    n selamat balik kampung nnt..:p

  2. Anum says:

    good luck ur exam

  3. gudluck for ur exam

  4. gudluck for ur exam

  5. M Fizan says:

    haha.. goodluck akak!! nanti nak kahwin jemput lelaki dari marikh tau!! 26 tu elok lar nikah ngan cik abang.. saya nak adik .. hahhahaha

  6. kakak...habis blaja kawen la..hihi...cam xcaye je umur ko 26 da..kalo ngn org lain, aku ase aku dah kuang ajor sgt da sbb ber'engkau aku'..ngn ko je lain kes..haha

    gud luck for ur exam ya!

  7. cik suha study la jgn mls haha..

    cpt la upload gmbr..x sbr nk muntah ni ;)

  8. Aida Omar says:

    good luck suha..

    26 baru kot releks la..muda belia lagi. hik3. 30 baru tua..