Bercakap Tentang KEMALUAN


.

Assalamualaikum


Shy-shy Nyet (not Cat)

Mahu berpeluk cium dengan Princess Katak?ayok!!rindu yang amat ni dengan kamu-kamu sekalian (sedang berfikir panjang sebelum meneruskan ayat selepas ini)..lama tak menulis,terasa otak dan tangan ni kejang plak hehe..apapon untuk entry ni, saya mahu melupakan sejenak tentang contest yang dah pon berakhir..walopon tak ramai yang menghantar borang penyertaan tapi saya happy sangat sebab at least ada gak yang sudi membazirkan masa menjoinkan diri..untuk itu, terima kasih (^_^)

Erk mukadimah langsung tidak memperlihatkan perasaan malu lantaran terus berbicara tanpa mempedulikan tajuk yang tak semenggah itu..buat mereka yang baru menjenguk blog yang dan mula menunjukkan sawang ini, jangan terus close ye..blog ini bukan blog ilmiah dan dijamin juga bukan blog lucah lalala saya suci murni ok

Apakah sebenarnya yang membuatkan saya termalu seketika ini?hikhik ekceli aritu I ada tulis love letter kat sorang blogger lelaki ni..memang penuh kesyahduan dan penuh kasih-sayang lantaran kecintaan yang melebihi tahap infiniti..memang terserlah la betapa cintanya I kepada dia..tapi I sangat tak sangka yang dia akan kongsikan love letter I tu kat public, dia buat satu entry lagi tu tau..sumpah, I terharu..tapi baru je terasa nak terharu, tetiba baru perasan pasal perenggan yang last..adeih, tak leh ke dia edit sket before publish?terus je tak romantik lagi surat tu tau..apapon kalo Uol nak baca, sila la klik [Surat Cinta Untukmu]

Satu yang saya tak paham tentang perenggan atas ni, nape tetiba kata ganti diri tetiba jadi I?Apapon saya akan berusaha untuk berblogwalking seperti biasa walopon saya pasti akan mendapat tentangan hebat dari anak asuhan saya..saya babysitter ok (sambil kembang hidong)..luv ya!


"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s no 1 : Kapten, pesal tak edit tang minta komen blog neh?adeih bikin malu

p/s no 2 : Masih lagi memegang title Ibu Tunggul (^_^)




22 Responses to “Bercakap Tentang KEMALUAN”

  1. cayob says:

    Tu dia tajuk kemaluan....haha. Teringat cerita pesyarah sya....dia ini seorang psyarah dari india...dia baru belajar bahasa melayu...pendekkan cerita...dia buat tajuk pembentangannya.... "kemaluan" waaaa semua lelaki semangat nak dengar pembentangan....haha. Last hari tu..dia dah tak nak menukar pembentangan dari BI ke BM....waaa panjang juga aku tulis comment ini...tak lama aku le buat satu entri kat blog awk...hahah....

    http://cayob.blogspot.com/

  2. Waqheh says:

    malunya seperti robohnya tembok berlin ker? keh3..

  3. Luqeem™ says:

    eh eh lama tak komen sini..hee..

  4. Freaky says:

    welkam back cik suha. dah lama x nampak :D

  5. lamanya menghilang...

  6. oOHhh miss u tu my scandal hehehe

  7. WuMing says:

    Mana boleh lupa... WuMing kan katak setia...

  8. WuMing says:

    Entri tak ada kaitan langsung dgn tajuk..


    apa daa........

  9. M Fizan says:

    welcome back akak.... lama saya tunggu akak buat comeback ... hehe :)

  10. Bigdaddyz says:

    bukam main lama bulan madu yer...hehe

  11. suha says:

    @cayob
    haha tenkiu 4 de komen a.k.a entry ~ngee (^_^)

  12. suha says:

    @Waqheh
    malunya seperti tembok berlin roboh atas muka (^_^)

  13. suha says:

    @Freaky
    akan mula menampakkan diri (^_^)

  14. suha says:

    @WuMing
    hahaha baru perasankah?(^_^)

  15. suha says:

    @M Fizan
    haha comeback la sgt (^_^)

  16. suha says:

    @gedek!
    uncle amek kesempatan!

    haha (^_^)