BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


.

Assalamualaikum

BEN ASHAARI


Eh cuba habaq mai ape yang tak kena ngan blog ni sampai nak kritik bagai
Ada bran nak kritik?
Haa kritik la! kritik la!
Ghedho itu ikhlaih, pasghah itu menyeghah
(Ala-ala sentap gitu kan?)
Kbai!




"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : haruslah kritik supaya dapat membina..kata kritikan membina??

27 Responses to “BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU”

  1. kritik kritik kritik kritik kritik kritik hehehehe

  2. LoveJean says:

    eeh ade katak.....
    yg takut katak x bleh msk ni..... =)
    Yup stuju setiap org ade pandangan memasing....

  3. Zamani says:

    ringan jek nak buka blog ni.. simple jek blog.. ;)

    jemput ke blog Zam gak ae

    http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  4. zaza pun tak ada apa yg nk d kritik.stju dgn pdapat awk di ruangn komen blog zaza tu :)

    salam kenal..

  5. Dieyna says:

    betul.. pandangan mata setiap orang berbeza.. cantik di matanya belum tentu cantik di mata orang lain, begitu juga sebaliknya..

    p/s: peminat katak yer,,

  6. salam blogger..
    http://fatinlovestitch.blogspot.com/

    senang nk loading jer..simple blog..
    klau blh cbe la bt header yg cute mute..ltk la ktk skli..comel..

  7. Emma Eema says:

    yuhuuu Emma here, yes, pandangan setiap orang berbeza =) kena bijak menggunakan segala peluang yg ada.

  8. blog list kalau boleh jadikan scroll bole jimat ruang :)

    jom ke blog saya lak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

  9. cik nisa says:

    nice,simple..tu la kritiknye..hee..
    :))

  10. As-Salam.
    ehh dulu template blog ni lain ... sudah tukar ehh ..baguslah idea katak ni.

    www.hasrulhassan.com

  11. Cik Ayu says:

    simple n chumel..

    jom kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  12. From the same segmen.

    kritikan: rapatkan sikit sidebar dan post entry ^^

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  13. komen : lagi comel kalau ada header kan , btw , singgah and follow you =)

  14. singgah sini utk bls kunjgn :)

    kemas n simple sgt.. hehe./ warne yg agk xkne d bhgian ltr belkg.. soriee klu agk over.. hehe ikhlas neyh.. happy berblogging my dear :)

  15. simple dan nicee...keep on writting okayyy..

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  16. Azzah says:

    x nak datang kritik tapi datang komen..tapi x tau nk komen apa..:)

  17. dyabunga says:

    singgh dri segmen bro otai..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    tak tahu nk kritik apa..myb cuba lebarkan sikit kat bahagian entry ni...:D

  18. eyka says:

    singgah ,, dari segmen abg BEN ..
    simple ,, kemas & teratur ...
    jemput singgah ke blog sy ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  19. nak kritik ape??
    tak tahu lah
    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  20. nak kritik ape??
    tak tahu lah
    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  21. cik comey says:

    wah..cik comey datang nk kritik jugak...blog ni simple, nice, ringan n ada katak yg comel..cuma klu boleh header kasi besar skit lg cun kot.. pendapat dari hati yg kecil..jgn kecil hati yea... =)

    http://cik-comey.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  22. shida'R says:

    dtg dr segmen abg ben,
    blog ni dah ok dah.. :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

  23. ~MAWAR~ says:

    hehe lewat terjah..wakaka..tp takpe..kritik ttp kritik.. :) by the way..blog awak xdela sarat ngn gadget..senang je nk,xperlu loading lama.. :) nice n cool blog

  24. kikilala says:

    Blog ni simple. :D mungkin bloglistnya harus diubah. banyak sangat.

  25. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    sokong pendapat kikilala..=.=

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

  26. blog ok.. tp, tarikh yang bertulis undefined tu repair la.. ada caranya.. sy dh follow.. kritik blog sy lak tau..

  27. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html