Suha mahu rogol anonymous!


.

Assalamualaikum



Haru dibuatnya!komen masih fresh dari oben..means encik anonymous neh baru bace la entry saya tu padahal entry tu bertarikh Oktober 2011..apepon,harus la sentap bila ada permintaan untuk dirogol camtu kan?see,betapa banyaknya godaan dalam berblog..kalo bloggers lain,besenya anonymous ni kejenya dok mencaci,mengata,mengeji je..tapi encik anonymous (rajin plak nak eja penuh rather than use Anon) kat blog ni,kemain mesra lagi mempelawa supaya saya merogol beliau..haish,siap ade tanda seru lagi kan?macam arahan plak..

Mesti korang musykil kan?kan?mesti korang terpikir-pikir napelah beliau mengkomen sebegitu rupa..so hari ni korang kena menjejak sejarah entry la sket..korang tekan sini [Arahan merogol En. Anon]..pastu korang judge sendiri la ape patut saya buat ngan beliau neh..samada perlu menunaikan arahan beliau or tak..takpon korang pon boleh tolong-tolong gak hahaha




"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : lecturer saya tau pasal blog neh..adeih..eh,hai Encik Zali! ~ngeee


12 Responses to “Suha mahu rogol anonymous!”

  1. anon yg dtg blog sy kutuk je tau..cer la suruh rogol jugak, boleh la sy upah org haha :D

  2. nur anis says:

    hamboi...mintak rogol siap...bagi la contact number terus..baru senang nak hantar orang..huhu

  3. wakakaka ...golek2 baca .. :)))

  4. nice blog dear...jom follow my blog,i'll follow u then http://nina-wns.blogspot.com/

  5. M Fizan says:

    haha.. akak kantoi ngan lecturer..... rogol jer orang macam tu kak... ^^

  6. anon cakap ~ rogol la sy cik suha, rogol la sy cik suha..hikhik cam terdesakkk jerp .. ♥

  7. errrr...no komen.scary je tgk huhu

  8. cik suha ditag dlm entry sy..jemput baca ... ! ♥

  9. Macam2la zaman sekarang
    Melawat Followers Mr Cool & Mrs Kepoh.. slamat maju jaya

  10. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

  11. hahaa .. ada minta request cenggitu?