Lelaki Yang Berpotensi Untuk Dirogol


.

Assalamualaikum


Auww ensem...silalah bersedia untuk dirogol oleh saya!

Dewasa kini,kita sering membaca atau mendengar kes-kes rogol yang melampau dan terlampau..ye,perogol adalah dari kaum mereka yang meminum tongkat ali dengan cara yang betul..maksudnya lelaki la..dan bila perkara ni diperbahaskan,yang salahnya tetap pompuan..alasannya,pompuan pakai baju ketat..pompuan tunjuk dada seksi..tapi pernah ke dorang nak salahkan aktiviti menengok video Cik Puan Besar Maria Ozawa tetiap malam tu?lagi double tengok bila malam jumaat..ade dorang pernah salahkan Maria Ozawa?huh!

Tapi kaum lelaki juga patut sedar tentang potensi diri mereka..ini kerana perogol adakalanya tergolong dalam kaum Kacip Fatimah..haa jangan memain..jadinya sebelum anda-anda yang bernama jantan a.k.a lelaki ini tanpa rela dirogol oleh kaum saya,silalah baca entry ini dengan penuh minat..anda harus cek potensi diri anda (skema habis)..


1# Lelaki berwajah korea


Hohoi,nafsu pompuan mana yang tak naik kalo tengok laki rupe cenggini??die punya smile,ya Allah...cair hati mak!so kalo korang rasa muka korang ada iras-iras korea or perasan iras-iras korea or ada plan nak wat plastik surgery tukar muka jadi cenggini,sila la pakai cawat besi bila kuar umah (^_^)


2# Lelaki terlampau penyayang


Alolo shweettnye die..dukung baby lagi..aummm (tetibe jadi rimau)..adui kalo laki yang dukung baby lalu depan mata,rasa macam nak tarik tangan dia sambil bertanya "will u marry me?"..kalo dia tak setuju,terus rogol..sape soh ko jadi comel sangat,pastu taknak plak kawen ngan aku..rasakan!


3# Lelaki yang suka memasak


Lelaki yang suke masak ni memang hot giteww..hot la kan sebab dapur tu panas..kalo la pompuan-pompuan dapat tau lelaki tu pandai masak dan suka masak,siaplah mereka..terus sahaja dinafsui oleh kaum pompuan..anda tau masak?tolong jangan cite ngan kawan-kawan pompuan bagi mengelakkan hilang teruna


4# Lelaki  berjanggut kambing




Sila pokus kepada janggut kambingnya..grrrrr..walopon itu dinamakan janggut kambing tapi kehenseman mereka yang berjanggut kambing adalah melebihi kehenseman kambing peliharaan mereka..hancur luluh hati pompuan saat terlihatkan janggut itu..dan lelaki,silakan berjanggut sebegitu rupa kalo anda bercita-cita untuk dirogol!


5# Lelaki romantika


Haa ko,romantik tahap ape dah kan?wat suprise gi umah awek sambil bawak bunga yang sangat ohsem..oh pelis la,jangan berkelakuan seromantik ini..kalo kalian sume(tetibe je nak panggil kalian) tak nak berisiko untuk dirogol,buang la segala tabiat menggetar jiwa dan sanubari ini..tapi mak ok jer!auwww


Macamana?korang ada tak antara ciri-ciri tersebut?kalo ada,sila ubah dengan kadar segera sebelum anda dirogol oleh pompuan-pompuan disekeliling anda..erk larat ke pompuan nak rogol laki?tapi ni nak tanye pompuan-pompuan kat luar sana,apa yang korang nak buat kalo laki yang korang jumpe ada semua ciri-ciri ni?


Notes rogol : Cik Suha tak suke laki muka korea..sumpah tak feel!



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : adakah Cik Suha yang dulu sudah kembali?

39 Responses to “Lelaki Yang Berpotensi Untuk Dirogol”

  1. Khairil says:

    yang no. 1 tu yg payah nak dapat....

  2. suha says:

    @Khairil
    hehe nasib baek tak kan?(^_^)

  3. hoi kak suha...mlmpau...pecah perut eh nok bace....kuang3

  4. suha says:

    @munisyhmohd
    saya plak nak terkeluar isi perut mase taip (^_^)

  5. MissNadh says:

    haha..semua diatas adalah benar,aku pun bole jatuh hati.:p

    nak tambah : lelaki yang gemar bersukan,tubuh sasa2 skit, dada bidang gituu..auwww..kehkeh

  6. owh... aku rela dirogol!

  7. huh..ganaz cik suha nie..
    pasni ada la tu keywords yg bertambah lucah ke sini hehehe

  8. Waqheh says:

    alamak...gua ada tergolong dalam katogori diatas beb..gua baru jer bawa anak pi opis..lelaki penyayang...silakan rogol gua kah kah kah...gua tidak amalkan tongkat ali tapi gua selalu senaman rimau kah kah

  9. ahaha...santekk punya..perogol pompuan aeh..??

  10. baa~ CAK!!

    nasib baik ramai tak tahu muka roy macam mana.. klu x mesti ramai nak rogol roy.. auwww~ i x rela~~~~~

  11. ha..ha,
    x de smua2 cri2 kat atas..
    so x de ptensi d rogol.. opss...ha..ha.

  12. suha says:

    @MissNadh
    haha dorang sangat hot kan?(^_^)

  13. suha says:

    @Tukang Karut
    ceit esok luse dh nk kwen hehe (^_^)

  14. suha says:

    @Niena Pengembara Ilahi
    haha biar pdn muke dorang lala (^_^)

  15. suha says:

    @Waqheh
    alamak!jgn la jadi tersangat comel sebegitu rupe (^_^)

  16. suha says:

    @Azroy Kassim
    kan?tapi xpe,nak rogol gak (^_^) aummmm..hehe

  17. sayer suke yg berjanggut kambing seciputttt tuh..awwwww...=)

  18. Abang Zam says:

    habis lah saya. peratus di rogol tinggi!

  19. haha...tajuk entri dia bukan main lagi ye cik suha...hee~

    bahaya ni...kena ubah penampilan supaya tak ada ciri2 macam tu..hahah~

  20. suha says:

    @Ezad Skytech
    psstt ni blog lucah tau hahahaha


    sile segera berubah!

  21. gedek! says:

    artis lelaki korea tu bukan lelaki....

    tapi 'pretty boy'....

    hehe....

  22. suha says:

    @gedek!
    amboi uncle..suke korea gak ek?(^_^)

  23. Azzah says:

    azzah pun tak feel ngan budak korea ni..tak tau kenapa..kurus keding jer..:)

  24. suha says:

    @Azzah
    yeay!ade geng (^_^)

  25. gua tak termasuk dalam list..cis cis

  26. Bro ahmad says:

    hahahaa lol ohhsemm tak tahan gelak bro baca entri awak ni.

    janggut kambing<------ ak termasuk ke? bro kecewa huhh

  27. Bro ahmad says:

    bukan janggut kambing orangnya baik2 ehh hehee...ada kena mengena ke?

  28. suha says:

    @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
    cik suha sangat bersimpati (^_^)

  29. suha says:

    @Bro ahmad
    wow!ade janggut kambing..i like (^_^)


    hehe sebab baik la nmpak sangat comel lalalala erk bro single lg ke?haha

  30. rupe perogol perempuan lak cm ne ek....cun x.. seksi x... hehe..

  31. Anonymous says:

    Please rogol I cik suha!!!

  32. Anonymous says:

    nak..nak..nak kena rogol.keras kote aku bca entri ni.haha