MUET


.

Assalamualaikum


Sekarang orang tengah kecoh pasal MUET..yela tak lama lagi MUET akhir tahun dah nak stat..ada yang nak tarik diri dari MUET..ada yang ngah buat persediaan tok MUET..alang-alang dah amek MUET,mestilah nak skor band 3 and above kan?apapepon MUET memang scary..MUET oh MUET!


Entry ni tok bekap saya dari entry ni ------> Google Gile!
(juga untuk mengejar SEO)


"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : SEO tu haram jadah ape?sedara ngan ISO ke?(bengap)


18 Responses to “MUET”

  1. chemay says:

    nanti orang search muet.
    keluarlah link blog suha kan?
    hehehe
    :P

  2. Azzah says:

    meh kita tulis muet banyak2..

  3. MUET ni bgs la utk student2 kita..ada sesi penulisan, conversatiion, hearing.. 18hb ni adik akak nak amik MUET..
    Masa akak amik MUET tahun 2000 dapat la Band 4 =)

  4. ko nak muet ea? gud luck poo~ =)

  5. waaaaa
    wish u oll d best!

  6. M Fizan says:

    haha.. kelas saya jadi tempat ujian MUET.. arggghhh

  7. suha says:

    @chemay
    yeay!chemay terer (^_^)

  8. suha says:

    @Azzah
    haha jom kak (^_^)

  9. suha says:

    @Fitri Senin
    wow!terenye akak huhu jeles (^_^)

  10. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    aku dh tak yah amek..dh lepas level hehe (^_^)

  11. suha says:

    @::FAIZ FARISH::
    erk gudluck tok org len (^_^)

  12. suha says:

    @Anum
    bukan cik suha amek muet (^_^)

  13. suha says:

    @aimie amalina
    hehe moga dorang dpt jwb (^_^)

  14. suha says:

    @M Fizan
    dats mean class cncel???yeay!!!(^_^)