Tajuk ini ade kena-mengena ngan contents!


.

Assalamualaikum


Maafku tak pernah berterus-terang
Bukan ku tak mempercayaimu
Namun sebelum ku berganti rupa
Ingin aku menemuimu
Ku kan bermandi cahay bulan
Yang cemerlang di malam yang cerah
Memang telah lama ku rasakan
Ingin menolong yang lemah
Tiba-tiba keajaiban terjadi
Kekuatan muncul di diri
Untuk melawan semua kejahatan
Kekuatanku harus digunakan
Menegakkan segala kebenaran
Ini keajaiban alam
Aku mempercayainya
Ini keajaiban alam


Bila anda tensen, silalah buka fesbuk dan tag la name beberapa besfren anda dalam satu status dan silalah huru-hara bersama..percayalah,dalam sekelip mata anda akan terlupa bahawa anda ada assignment yang perlu disiapkan dan dihantar esok!

Notes sailormoon : bestnya jadi sailormoon, tak yah wat keje sekolah 



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : eh, ape tajuk entry neh?

22 Responses to “Tajuk ini ade kena-mengena ngan contents!”

  1. gedek! says:

    sailormoon tu apa pulak?

  2. Azzah says:

    nak jadi sailormoon kena pakai skirt pendek..sanggup?

  3. baa~ CAK!!

    pergh.. lagu faberet!!

    love u to suha!!

  4. kite geng la cik suha..

    keje banyak tp asik2 belek fb, belek blog.

    huhu..

  5. Bro ahmad says:

    terpengaruh kartun lebih ni hihihi

    psst : patut suka katak..blog katak rupenye hmmm

  6. hehhee..da lama ni tak lyn sailormoon..

  7. WuMing says:

    Ha.ha.ha.. menang percaya... makan pun boleh lupa woo

  8. hahaha dengan kuasa bulan akan menghukummuuuu....teng teng teng teng bertukaaaaa...*mase bertuka tuh giler seksi*..wauuuu hahahah

  9. suha says:

    @gedek!
    erk..uncle ni tak remaja la (^_^)

  10. suha says:

    @Azroy Kassim
    kita sehati sejiwa kan roy (^_^)

  11. suha says:

    @Eera Shera
    waaa rupanya saya bukan berseorangan (^_^)

  12. suha says:

    @Bro ahmad
    hehehe teringat zmn hingus meleleh (^_^)

  13. suha says:

    @WuMing
    hehe pengaruh fb (^_^)

  14. suha says:

    @♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥
    aku selalu pejam mata time die brtukar tu hehehe (^_^)

  15. M Fizan says:

    haha.. saya lar sailormoon ^_^