Pernah tak breast korang kuar dari bra?


.

Assalamualaikum


Hoi!blog ni tak pernah pon ada tertulis perkataan BREAST tapi saya musykil nape la Google leh bagi link blog saya ni?bastek sungguh beliau!oh pasni kena buat formspring,senang nak jawab soalan cenggini kan?bagi mereka yang dah terjebak ke alam blog ni disebabkan keyword lucah yang korang type,pasni akan ada Formspring Lucah,khas tok jawab soalan-soalan yang lucah..spesel Cik Suha create tok korang..bastek!

My spesel thanks to http://betadoradus.blogspot.com/ sebab senaraikan saya dalam bloglist awak..sedang rase keharuan ni..sobs..kepada bloggers lain,sila la senaraikan saya dalam bloglist anda jugak (bajet pemes ames) 


"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : agak-agak yang cari keyword tu laki ke pompuan?


28 Responses to “Pernah tak breast korang kuar dari bra?”

  1. haha soalan takley agak..tahla mybe perempuan kot..nak minx pendapat letew

  2. suha says:

    @Cinderella
    have no idea bout it (^_^)

  3. adehhh..sakit jiwa tengok keyword macam tu....haha~

  4. suha says:

    @Ezad Skytech
    ni mesti terjah dgn gelojoh tengok tajuk entry tu kan?kahkah (^_^)

  5. owh.... besar nya sampai terkeluar!

  6. Wani says:

    ekekekeke.
    macam macam T___T

  7. suha says:

    @Tukang Karut
    cucuk botox kot haha (^_^)

  8. Bigdaddyz says:

    tentu2 pompuan ...haha

  9. suha says:

    @Bigdaddyz
    ntah2 daddy yg cari hehe (^_^)

  10. hahaa . sapa agaknya gatai pungkok carik keyword lagu tu haaa ..

  11. haha..tajuk entri tu gempak sangat la cik suha..da agak da..kalau tajuk2 macam tu..mesti keyword tu..kah3~

  12. suha says:

    @Ezad Skytech
    haha dah lapuk kan taktik neh?cis!



    (^_^)

  13. Azzah says:

    baru ingat nak mengaku tadi..:)

  14. suha says:

    @Azzah
    nasib baek ade yg nk ngaku (^_^)

  15. Tasha says:

    pompuan kot...hehe

  16. TiTi says:

    heheh sama-sama ^_^ giler lar keyword camtu! :D

  17. WuMing says:

    Dah ada dah...tu kat atas tuu..

  18. Bro ahmad says:

    asal semua keyword tentang seks je hahaaa..panas jugak blog katak ni..tentu sangat kecewa orang tu XD

  19. suha says:

    @Tasha
    hehe awak kah?(^_^)

  20. suha says:

    @TiTi
    tau xpe hehe (^_^)

  21. suha says:

    @WuMing
    hehehehe wek!mane ade (^_^)

  22. suha says:

    @Bro ahmad
    kan?hot gitu..haha (^_^)