Hey!Ko ingat ko blogger glemer?!!?


.

Assalamualaikum


Nape die ni ensem sangat?*fall in love wif diz frog*

Saya blogger,full time blogger part time student (haha)..saya ada gaya penulisan saya sendiri (konon!)..blog saya bukan blog ilmiah,juga bukan blog lucah walopon kebanyakan tajuk entry berbaur lucah dan sila anggap ianya sebagai trademark saya..saya suka menulis tentang diri saya dan suka kaitkan dengan isu di sekeliling saya..saya lebih banyak merapu berbanding merepek..blog saya blog katak kerana saya gilakan katak dan anda-anda adalah katak saya..nampak kan di sini bahawa saya memang ditakdirkan untuk menjadi Puteri Katak?

Saya ada akaun nuffnang tapi percayalah jumlah kutipan langsung tak memberangsangkan..saya tak kisah pon since saya bukan reti sangat pasal nuffnang..kalo cakap pasal SEO,BE and wutsoeva lagi la saya tak reti pape..sungguh,saya berblog kerana saya hanya mahu menulis dan saya tak pernah pedulikan asas-asas blog yang laen (blogger sejati kan?)

Saya selalu bukak akaun nuffnang saya..bukan amaun yang saya tengok,tapi yang menjadi tarikan ialah rujukan pautan..saya mahu tahu,dari manakah pengunjung-pengunjung blog saya datang..biasanya katak-katak yang dah lama memanggil hujan memenuhi ruang rujukan pautan tu..tapi tadi bilamana saya bukak,saya melihat ada link blog yang saya tak kenal pon..

Then,saya pon jadi la stalker (haha)..pegi menskodeng blog-blog yang disenaraikan dan sungguh saya merasa terharu..terharu kerana mereka menyenaraikan mereka dalam bloglist mereka..ianya sesuatu yang patut diterharukan kan?(ayat apekah ini?)..blog saya tidak menarik,blog saya bukan kaler pink,blog saya tiada gambar cantik (since saya pon tak cantik),blog saya tiada gosip artis,blog saya tiada cerita yang best..tapi nape ade yang still senaraikan saya dalam bloglist mereka?oh terharu!sobs..


Tak caye?klik la page dorang :-







"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : lubang idong sedang kembang-kuncup (^_^)

18 Responses to “Hey!Ko ingat ko blogger glemer?!!?”

  1. tahniah puteri kayek..eh silp..puteri katak..haha..sebab anda telah sampai ke tahap ini.. *ayat skema habis**

  2. Jo Qusary says:

    Saya juga manyak jatuh cinta sama itu katak, hahaha...

  3. emy|farid says:

    ensem nya encik katak itu

  4. hehe . mendatar je entri nii

  5. mgkin krana katak ni lebih cun?

  6. Anum says:

    hehhehhehe
    terjah2

  7. tipu la kutipan langsung tak memberangsangkan

  8. M Fizan says:

    atas dah best.. part bawah takde nama saya letak akak dalam bloglist tu yang tak best.. errr...

  9. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    wek!kemain lagi cakap thniah hehe (^_^)

  10. suha says:

    @Jo Qusary
    hehe jom jatuh cinta same2 (^_^)

  11. suha says:

    @emy|farid
    jeles bila orang puji katak saya


    (^_^)

  12. suha says:

    @Ini Kisah Tia
    lupe minum kacip fatimah (^_^)

  13. suha says:

    @M Fizan
    hehe ini yang baru letak la adik syg oi..(^_^)