Wordless Wednesday : Siapa aku di hatimu?


.

Assalamualaikum


Saya sentiasa menyayangi Mr. Google lebiu lebiu tapi mengapakah beliau sentiasa berburuk-sangka kepada saya lantas memberikan link ke blog saya tatkala mereka yang bernafsu harimau jantan terlebih minum tongkat ali mencari pautan ke laman sesawang lucah?keyword-keyword lucah di atas adalah buktinya..oh,blog saya ternoda!


"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : masih suci kah blog ini?oh!



32 Responses to “Wordless Wednesday : Siapa aku di hatimu?”

  1. gedek! says:

    suci dalam debu....

  2. da tak suci da..hahahha

  3. berapa ramai la yang cari benda lucah kan..

    gersang betul...

    haha :D

  4. hahaha.. rasanya kan.. yg cari "saya lesbian" tu entri aritu kot? alaaa.. yg kta ada skandal tu hihihihi

  5. aiyokkkk..ternoda sudaa :P

  6. as salam..
    wah! dah berbulan pakcik tak asuk sini. huhu~ sibuk banyak lepas umrah.
    apa2 pun, pakcik dah jarang dapat berblog macam dulu. mungkin bw pun jarang dapat buat.

    adui..
    oh! ternoda? cis. hukum ikat kat pokok kelapa sawit. bia kena gigit cali. huuu~

    apa punya search keyword daa.. haih..

    =_=

  7. oh ya. pakcik baru update.
    huhu~ bersawang sudah

  8. Bro ahmad says:

    ohh parah..blog bro masih suci whahaaa..ehemm boleh bagi tips

  9. suha says:

    @kotak bulat
    waaaaaaaaaaaaaaaaaa


    (^_^)

  10. suha says:

    @Eera Shera
    tau tak pe hehehe (^_^)

  11. suha says:

    @Niena Pengembara Ilahi
    hehe rasanya la kan..kite memng ade skandal pon lala (^_^)

  12. suha says:

    @KaK LimAh Si SupiR
    ai tak rela yu!auwwww


    (^_^)

  13. suha says:

    @Подтверждаю
    apepon kite tetap rakan blogger (^_^)

  14. suha says:

    @Bro ahmad
    bro nak tips ape?(suare manje)


    (^_^)

  15. hahaha..ternoda? biasalah kan, mmg kalau cek akn kuar merapu je..;)

  16. M Fizan says:

    separuh suci lar akak...

  17. WuMing says:

    Ha..ha..ha.. walaupun lama menghilang... Tapi Suha tetap Suha..


    Terbaeekkk....

  18. Waqheh says:

    alaa suci lagi jgn risau. tak perlu mandi hadas..cilakak siber web jenis tu mmg gua sumpah seranah. email gua pun pernah diceroboh, sekali buka inbox beratus mail SX..sungguh dajei! tau tak camner nak block mail tu terus masuk?

  19. hohoho.... dah tajuk pun semacam je... itu yang google berburuk sangka tu...

  20. aiseh..sabau je la ye Suha~ ;p

  21. oh, sungguh sedih tergamak en.Google hehehe

  22. suha says:

    @Fee Hafeezah ketuk keyboard
    wuwuwuwuwu tetap tak rela..sobs..


    (^_^)

  23. suha says:

    @M Fizan
    hehehe lebih kurang la (^_^)

  24. suha says:

    @WuMing
    erk suha tu macamana ye?


    (^_^)

  25. suha says:

    @Waqheh
    erk pas emel tu kat cik suha,leh?


    (^_^)

  26. suha says:

    @Tukang Karut
    hahaha salah cik suha la ye?(^_^)

  27. suha says:

    @~SaL IjOu~
    cik suha sentiase brsabar (^_^)

  28. suha says:

    @bobiedanbad
    kan?tak baik kan beliau itu



    (^_^)

  29. blog kau mmg terserlah ke'lucahan' ayat2 nyer..hahaha..tp best... :)

  30. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    blog aku blog lucah..sobs


    (^_^)