Entry Tanpa Kuasa Kacip Fatimah


.

Assalamualaikum


(^_^)


Hari ini tarikhnya bagus..11/10/11..cantik kan?terus terasa macam nak bertunang haha..(takde calon,sobs!)..dan hari ni hari yang sangat ceria..sungguh,saya sedang menikmati bahagia (^_^)

Well,tadi kawan saya mekapkan saya..realy cam shit but tak tau nape they was so teruja ngan saya..hehe yela,saya bukan manusia yang suka mekap..even bedak pon saya tak pakai,ape lagi benda-benda laen kan?so leceh la..ehem3 sesungguhnya saya mampu menjimatkan ekonomi keluarga (promot diri neh)

Gambar?saya upload di entry seterusnya andai ada permintaan..jika mahu saya upload gambar mekap bagai tu,sila la request dalam komen..hahaha kelas ko jah!request gambar lagi tuuuuu..bajet retis segala!

Oh lupe nak bitau,ini just a quick update..Cik Tia pon cakap entry saya mendatar..wait ye guys,i will come up with unforgettable entry nanti,macam dulu-dulu hahahaha (gelak pasrah)..erk sila abaikan kesalahan ayat ini..eh korang,try klik sini..hehe blog ni pon list kan blog saya dalam bloglist dia..tenkayu!



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : langsung tak gersang buat entry cenggini,apetah lagi baca kan?kan?

16 Responses to “Entry Tanpa Kuasa Kacip Fatimah”

  1. sila tampilkan bukti2 ye cik suha

  2. Waqheh says:

    tajuk yg tak tahan tu...nape asal tarikh cntik je org suka kawen or tunang?

  3. diana says:

    nanti kalau upload gambar tu bagitau kat shoutbox akak..
    nak tengok...:)

  4. Azzah says:

    gambar makeup haruslah ditunjuk..biar kami sama2 tengok/gelak..


    p/s:ye,entry suha mendatar..teringin nak cam dulu

  5. tak gersang takpe , bila baca memang best ..

  6. ok... sila upload gambar tu... aku dah sediakan baldi dua buah mana la tau kot2 termuntah hijau lak...

  7. M Fizan says:

    kali pertama saya tak rasa gersang baca entri akak.. huhu

  8. suha says:

    @Niena Pengembara Ilahi
    hahaha cam tak sanggup je (^_^)

  9. suha says:

    @Waqheh
    supaya senang nak ingat kot (^_^)

  10. suha says:

    @diana
    hehe takmo la..malu (^_^)

  11. suha says:

    @Azzah
    same2 tengok,ok la lagi..tp same2 gelak..adeih tak sanggup (^_^)

  12. suha says:

    @Tukang Karut
    statement dengki hahaha (^_^)

  13. suha says:

    @M Fizan
    hehe biar mendingin lak (^_^)

  14. serious kak suha sgt cantik slepas di make upkan..hehe.. =P

  15. suha says:

    @NuRhIDAyaTeE
    hey,silent reader!pliz jadi silent reader je hehe (^_^)