Amaran : Jangan Baca!


.

Assalamualaikum


Awak, kite nak jadi blogger tegar balek bulih dak?
Kali ni betol punye, kite tak tipu macam selalu dah
Bulih dak awak? Nanti awak nak bace dak blog kite?
Huhu kite malu neh sebab dah banyak kali kate nak kambek
Tapi last-last mengembek je jadinya, dah macam kambing
Eh kite bukan kambing tau awak, kite orang la
Tu dalam gambar kite tutup muke sebab malu
Macam fefeeling korea pula letak pic cenggitu
Tapi itu bukan kite, itu ehsan gugel namanye


Yeay! First entry untuk tahun 2013 berjaya di up! Tahun 2012 harem ke mana tah blog ai neh. Tahun ni nak try jadi blogger balek la. Kuikui. Eh tapi baru ingat, esok luse dah nak balek kampung..camno nak online? Errr kalo jadi BLOGGER TEGAR SESEKALI je boleh? Kuikui harem tol ai ini. Kbai!



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : ai punye trademark memang terserlah menipunya ~kahkahkah

One Response to “Amaran : Jangan Baca!”

  1. AyueJean says:

    Alamak!!! Dah baca dah...
    Cemane ni? Hehehhehe....