Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu


.

Assalamualaikum



Demi memenuhi azam ai iaitu menjadi blogger tegar, jadi ai mulakan pentegaran ai dengan menjoin segmen ini. Harus bermula dari bawah uols! Nampak kan gigihnye ai. Ok lah, kepada yang lain, join ler jugak segmen ini. Bukan untuk di follow je tapi untuk mendapat follower. Eh bukan sama je? Erk sila abaikan. Ai kan newbie. Kbai!



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : dah 2 entry aku up, dedua guna "ai"..jadahnya haku neh! 


35 Responses to “Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu”

  1. thanks sudi join :) follow sini

  2. Merangkak daripada segmen yang sama. Dah follow sini. Jemput la jalan jalan ke belog kita~
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  3. Follow dari segmen yg sama..

    http://www.bard.my/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  4. Mimie says:

    singgah dan follow dari segmen sama :)

  5. Yan Ty says:

    HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan dah pernah follow sini.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

  6. hi. from the same segment. done follow. follow me back at

    http://meetimran.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  7. ros_reeza says:

    salam kenal :) singgah dari segmen yg sama.. Jom ke blog saya :)

  8. hai. salam perkenalan. dah follow sini. follow balik kalau sudi. dr segmen yang sama. :)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  9. dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

    fasyrah89.blogspot.com

    dah folo kamoo =)
    keep in touch <3

  10. syazri95 says:

    dari segmen yg sama..follow sini.. :)
    jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  11. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  12. singgah dr segmen y sama :)
    Done follow awk ;)
    singgah sini jugak =>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  13. same here! folo u - DONE ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  14. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  15. follow here :) #694 mind follow me back?
    ohthrillers.blogspot.com

  16. nak topup free ? jom join GA ni :)

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

  17. Dari segmen yg same.

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Done follow awak ! cantek belog awak ! meh laa join GA gojes fasya pulak :)

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-fasya-fasyu-2nd.html

  18. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama…group 17,Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  19. Salam Perkenalan ^^
    singgah sini sambil follow . klu sudi follow back ye ^^ TQ.

    kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  20. I follow..

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  21. Cik Fie says:

    dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  22. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

  23. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    http://www.facebook.com/hamadiphoto

  24. dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik...salam kenal :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  25. Dri segmen yg sama.. slm kenal
    done follow sini..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  26. Rahmad says:

    Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

  27. deno says:

    deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? deno FOLOW sini :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  28. Mia Liana says:

    Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

  29. SYA-SYA says:

    salam..dari segmen yg sme...
    slm kenal....
    jom follow syasya balik...:D

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

  30. wan echa says:

    http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    done follow..do follow me back ye

  31. Singgah sini sambil followw :D #707

  32. Nurul ain says:

    Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

  33. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html