Manusia merupakan keturunan katak, bukan monyet!


.

Assalamualaikum


Teori Charles Darwin dah tak pakai der..sekarang wa mau bitau satu teori baru yang all the pakciks and makciks semua tak mampu terpikir..i dont want banana fruits two time *tetibe*..lu jangan tak percaya lak ngan teori wa bagi ni der..wa tak main tipu-tipu..wa mat rempit berhati mulia..ini teori wa dah bagi satu name yang comel-momel..wa gerenti budak-budak yang dok gila naharam K-pop tu akan suka..lu jangan busuk ati ngan wa plak ye..cakap banyak pon tak guna la kan,karang besar kecik besar kecik plak lu sume tengok wa..lu layankan jela...

(Motif gaya menulis ala-ala Adnan Sempit ialah esok saya akan menonton Adnan Sempit 2..serius nak berlagak ngan korang wakakakaka)


TEORI KEKATAKI


Berdiri ketika diarah oleh Cikgu Said



Mengendap anak dara Mak Ton mandi



Meneran berak sepenuh tenaga akibat sembelit



Pandang kiri-kanan masa nak lintas jalan pi beli eskrem



Buat muka bahagia masa tengok part kissing dalam cite korea



Beratur masa nak amek makanan time kat hostel 



Kan?sama kan?katak pon buat apa yang manusia buat..ape barang dibandingkan ngan monyet yang tak ensem, takde maknanye nak terima Teori Charlesnyetwin tu..tapi kalo Teori Kekataki ni, haruslah comel kan uols??napela katak ni comel sangat?geram tol nengoknye..haish



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : Manusia diciptakan dari Nabi Allah Adam a.s dan Adam pula dijadikan Allah s.w.t dari tanah. Hanya Adam a.s dijadikan drpd hakikat tanah manakala manusia dijadikan drpd air mani yg terpancar drpd 2 tulang sulbi manusia

3 Responses to “Manusia merupakan keturunan katak, bukan monyet!”

  1. haha.. geli tgk katak

  2. ko penah pgang katak??

  3. katak pulak ... pas apa la plk ye