Dijangkiti Virus Tangan,Kuku dan Mulut


.

Assalamualaikum


Tangan yang bertindak mengetuk keyboard



Kuku cantik yang sentiasa menemani hayunan laju tangan



Mulut yang tak akan pernah berhenti membaca setiap patah kata

Notes : Semua gambar adalah ihsan gugel dan bibir saya lebih sexy (sila jangan percaya atapun anda akan menyesal sebab percaya hahaha)

Sah! Memang sah dah saya dijangkiti penyakit tangan, kuku dan mulut. Ni semua esemen Akhlak n Tasawuf ler ni. Arabic. Once again, Arabic! Arabic bai huhu memang menaip seketul-seketul le gamaknya. Penatla mata jap lagi menjejaki kedudukan huru-huruf arabic di keyboard. Eh saya guna onscreen keyboard, kejadah hape plak nak mengetuk keyboard? Kahkahkah



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s 1 : bila ada penyakit bebudak means that comel saya tahap dorang la 
p/s 2 : tensen!tak suke taip arabic!

3 Responses to “Dijangkiti Virus Tangan,Kuku dan Mulut”

  1. as salam..
    alahai~ merajuk kesakitan ke?
    erkk

    guna soft ware arabic??

  2. hahaa .. guna screen keyboard? ngee ~ dah lama tak guna tu . tapi sekarang dah takde dalam laptop lepas kena servis hari tuh ..

  3. haha...good luck je lah yer...