Haram Berblog


.

Assalamualaikum



Display picture pesbuk I, cute kan?
(I la sangat..puii)


Haram tol saya nak berblog sekarang ni..bizi je manjang..ni pon dah 3 minggu baru nak update..terkagum pulak dengan kemampuan tak update blog..mampu la sangat kan?padahal mampus...kalo boleh nak sangat update tapi percayalah idea kering-kontang dan tersekat dek esemen dan segala jenis naharam yang seangkatan dengannya..wei,saya terpilih tok masuk student innovation competition..lecturer pilih k!dah tu ingat saya nak berbangga la???oh please ianya sangat menyeksakan..each time terserempak or terjumpa or terada kelas (memang ada pon) dengan beliau,for sure beliau tanpa segan silu dan langsung tak menghiraukan raut wajah ketensenan saya lantas berbicara pasal competition tu...oh madam, saya dahla keterpaksaan masuk competition tu,jangan la madam nak menduga keikhlasan hati murni saya ni..mahu nangis bila hari-hari kena remind pasal competition dan dalam masa yang salam esemen laen asek membontoti saya (eh lucah ek?)..percayalah,saya mahu jadi macam dulu..berblog, berblogwalking, berkomenan tapi dimana mood blog saya?ke laut barangkali..huh!tolonglah kembali wahai mood..saya mahu jadi suha si pemblog tegar seperti setahun yang lalu..by the way,saya sedang menunggu katak 666, dah tak lama tu nak tangkap (kalo tengok dari segi pernomboran) tapi saya kembali sedar bahawa kalo saya masih lagi blog yang beku, 6 bulan lagi pon belum tentu dapat tangkap si katak 666.. *sebak*





"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : tajuk macam lari tema je?macam tak biase ngan Cik Suha ni kan?

4 Responses to “Haram Berblog”

  1. Aida Omar says:

    tudia bz mengalahkan PM :P haha.. buat yang mana penting lu cik suha.. semoga berjaya competition tu.. katak 666 tu x lama lagi masuk punya perangkap.. :P

  2. haha .. dah tak kisah pasal tajuk dah .. hehee

  3. M Fizan says:

    sama lar kita.. mood berblog jatuh sikit bila sibuk je memanjang kan akak katak?