Kewanitaan Saya Ternoda!


.

Assalamualaikum


Wa dah ade tumblr der! Hebat tak? Hebat tak? Dulu kemain lagi menolak dengan penuh kejituan sebarang godaan berbentuk tumblr neh. Konon malas nak up to date sangat la. Tapi, sila salahkan Kak Azzah sepenuhnya! Beliau la yang bertanggungjawab. Ada ke patut gi up entry pasal tumblr dan cara-cara nak bertumblr. Haruslah saya terpengaruh kan? Kalo saya tak create tumblr, karang buang masa lak baca entry beliau tu. Nampak kan betapa beliau bersalah??? 

Tapi tak reti sangat la. Baru nak explore. Biase-biase je lagi tapi tema seharusnya KATAK. Kata Princess Katak. By the way, sesape yang ade tumblr sila la follow saya ye. Tu kat gambor dah ada nama tumblr saya. Sesape yang takde tumblr memang tak cool giteww (padahal diri sendiri baru je 3 hari bertumblr). Eh dah terkutuk diri? Kbai!




"Blogger is my self, blogging is my life"



p/s : takyah nak p/s sangat la!

5 Responses to “Kewanitaan Saya Ternoda!”

  1. nur anis says:

    saya taknak terjebak dengan tumblr..tak nak ketagih..huhu..

  2. Azzah says:

    he..he..time tak ada idea berblog kita bole bertumblr kan..kan..kan?

  3. M Fizan says:

    alamak.. akak main tumblr plak..hehe
    tapi katak tu tak boleh hilang dari akak katak ^^

  4. aku teringin gak nk wat..tp tu la...internet prob