Nanges Sendirian Sambil Belek Daily Planner


.

Assalamualaikum


Ini dia. Ini bukan saya.


Esok ada program. Jadi fesi melayan bebudak em ar es em. Kejadah eja? 
Esok mesti dapat gelaran "Kakak Fesi". Gila punya old skul panggilan tu.
Esok malamnya ada kelas malam buatan sendiri bersama rakan. 
Esok cam nak sembelit menghadapi segala jenis benda. Naharom tol.

Baru je nak jadi blogger tegar kerja rumah langsung tak buat study apetah lagi memang haram aku nak sentuh tapi dah ada benda lain nak kena setel esok tu pun belom lagi campur keje hari berikutnya dan kalo korang bace ngan penuh kemengahan memang korang boleh buat muke cam gambar kat atas pastu sila tepuk tangan dua kali atas kejayaan itu.

Weh baru ingat, hari khamis ada meeting.
Lagi, hari jumaat ada meeting.
Kompem hari sabtu kena keluar berguling.
Sebelum berubah menjadi miss juling.

Jadah. Jadah. Jadah.
Motif kejadah ape up entry cenggini.

Kbai!




"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : mohon agar daily planner dihentikan penulisannya!

5 Responses to “Nanges Sendirian Sambil Belek Daily Planner”

  1. jangan gitu cik suha..
    relax2
    tarik nafas dalam2 [tolong lepaskan jangan simpan pulok]
    :D

    oh...
    HAI AKAK FESI ! :D

  2. eh terkejut i bukak2 blog ni tetiba nampak katak! haha sama mcm kat latest entry tu :p yeaaay kak fesi follower ke 1111! kena bagi fridge magnet ireland ni..heee

  3. Nida Mohd says:

    mengah jugak baca entry ni..byk betul urusannya..semoga semua berjalan lancar :)

  4. M Fizan says:

    hehe..kenapa nak nangis?
    best kan jadi AKAK FESI em ar es em? ^_^

  5. makin bz ye kak... :P