Kelebihan Air Sirap Bandung Kepada Lelaki


.

Assalamualaikum


Kalo terer, cube teka apekah ini?
Haha main teka teki la plak kan?
Padahal kat tajuk entry dah ada jawapan
Nampak tak permainan kat situ?


Haa kaum-kaum laki mesti teruja kan?kan?mesti yang ngah online kat mamak sedang berjaga-jaga nak order air bandung kan?kan?ini memang berita hot tau..kajian baru dibuat dan terbukti memang ada kelebihan air sirap bandung kepada makhluk berjantinakan lelaki..serius tak tipu..kaum pompuan,sila jeles!

"Lelaki yang minum air sirap bandung adalah kelihatan sangat comel dan sweet (Suha,2012)"




"Blogger is my self, blogging is my life"



p/s 1 : eh saya ke pengkaji itu?
p/s 2 : oh sweetnya mamat yang ngah minum sirap bandung kat meja depan ni!



12 Responses to “Kelebihan Air Sirap Bandung Kepada Lelaki”

  1. nur anis says:

    saya tak suka air bandung..so saya takde apa-apa perasaan tengok lelaki minum air sirap bandung..hehe

  2. hahahaha...ingatkan ape lahh tadi.. :3

  3. kalo mamak yang minum sirap bandung?? erk! comel kah?? haha

  4. ehehe ye ke?alamak teh tarik tetap kegemaran ku..ehehe :)

  5. hahaa . jambuuuuu . phewitss :D

  6. mr.dinie says:

    cess..tertipu eden..haahaa

  7. Nida Mohd says:

    haha..mmg sweet cam color sirap bandung ittew..

  8. Azzah says:

    mmg betul2 sweet ke?ke mamat hensem jer..

  9. hahahah sweet dan jambuuuu gitu :p

  10. M Fizan says:

    patut lar saya suka minum. saya sweet rupanya. hehe