Ciri-ciri Entry Sampah


.

Assalamualaikum


Kompem abeh pensel kaler kat kedai Mutu kalo nak kaler kehidupan
Persoalan : Nape mesti stresskan kedai Mutu?



Bagus sangat ko benci diri-sendiri!
Persoalan : Kalo ko sendiri dah benci diri ko, sape je nak sayang ko?



Harus sentiasa berusaha untuk cinta
Persoalan : Subjek math fail, bab cinta tak plak..harem!



Semerah cinta yang hangat membara
Persoalan : Tak rentung ke ko kena api,bang?



Bestnye dapat pakwe ala-ala caring cam Brad Pitt ni
Persoalan : Kalo tukarkan word "kick" jadi "lick" ok tak?



Hoi,tak paham!
Persoalan : Nape saya pilih quote yang saya pon tak paham?



"Blogger is my self, blogging is my life"



p/s : paham tak permainan saya kat sini?takde idea la hoi! =..=

3 Responses to “Ciri-ciri Entry Sampah”

  1. M Fizan says:

    haha.. ada jer gambar2 menarik yang akak jumpa....jeles =.=

    lick2 jangan sebut kuat2.. hehe

  2. Ko takde idea pon kuar gak entry..aku? haha...jangan harap!

  3. kalau panggil jadi juri jemputan best ni,hahaha...maw nangis2 participants...