Tukar baju di khalayak ramai???


.

Assalamualaikum


Baby, i miss u!


Selamat datang ke ruangan baru..bagi mereka yang kerap menyinggah,harap takdelah terkejut ngan perubahan mendadak ini ye..huhu sayang tersangat amat (bahasa apakah?) kat template yang lama since tempate tu dipakai di awal zaman pembloggeran lagi tapi terpaksa gak tukar template sebab template tu bermasalah..sedih tak terkata..serius saya tipu saya sedih kahkahkah..

Tapi yang baru ni lebih menonjolkan diri saya kan?kan?haa kan ada katak tu hikhik..itu pon baru setting sket je,nanti ada masa terluang nak edit lagi..hoi!cakap mengalahkan pm je..padahal sentiasa meluangkan masa kalo untuk blog..tok study je tak terluang sangat..erk karang pak encik baca statement ni,kena ceramah free sesaje je ni..pak encik jangan marah ye (^_^)

Kepada kawan-kawan pembloggeran,maaf la dah jarang berkunjung..ada 2 sebab;internet semput dan masa semput..bila dua-dua dah semput,saya sebagai warga jelita ni terus semput gak..nak update entry pon susah umpama sembelit,apa lagi nak ke blog korang..tak gitu?sumpah,saya takde kaitan langsung ngan sembelit!

Dah panjang ek?kbai!

Eh nak sambung sket lagi..korang pernah tak dalam sehari tu langsung tak korek hidung?pernah tak tak?pernah tak?saya pon tak pernah (sambil sapu-sapu jari tangan kiri kat kain sarung yang dipakai)



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s :  ape korang rasa tentang baju baru saya ni?

10 Responses to “Tukar baju di khalayak ramai???”

  1. cantik...nampak kemas dan selesa nk baca

  2. Azzah says:

    yg ni macam tak berat sangat,senang loading dan simple tentunya..

  3. aizamia3 says:

    lawa.. nak pulak ada katak comel tu..

    pasal korek hidung.. erk.. kihkihkih.. nasib baik la ni kat office.. hahaha..

  4. M Fizan says:

    haha..hijau lebih melambangkan akak dan katak.. dan katak tu.. sangat simbolik :D

  5. wow..katak bermaharajalela..

  6. Anum says:

    kemas dan selesa

  7. katak yg ni lg comel haha ;)

  8. takpa, asalkan kemas. ;)

  9. tajuk xleh blah.. haha.. btw nice new design... haha

  10. cantik2..ada katak..aku tgh usaha design ikan duyung lagi..xterbuat2..haha