Peminat Istimewa Dari Marikh


.

Assalamualaikum


Cenggini kah rupe peminat istimewa dari marikh itu?

Well, saya sekarang sudah berstatus bintang porno..auww macam cool je kan menggaris perkataan sebegitu rupa..teringat kembali zaman memula berblog..macam noob gile..what so-called cool!

Ala,benci la!asal nak stat je,mesti lari topik..tak nak dah tulis blog =..=

Damn!makin lari dari topik..haha agak sewel ye malam ni..neway,saje je nak kerek ade peminat istimewa dari marikh..korang mampu?haruslah tak kan?peminat istimewa dari marikh ni memang betol-betol minat saya tau..malah,saya lah blogger pertama yang berjaya memecahkan dara bloglist dia..haa ko,dah tak dara lagi dah bloglist dia..tapi dia teruna lagi la..

Eh,teruna?means dia lelaki la kan?hehe pandai korang..dia memang lelaki pon..dia akan komen semua entry saya even sekarang ni saya dah agak jarang menkomen entry dia..eh tak..tak..saya komen gak tapi secara pukal hehe jarang la komen harian..saya kan malas bizi ngan aktiviti seharian..oo yeah!cool gile dapat gariskan word tu..

Hari tu kan saya ada cakap saya ada baby blog baru..eh garis word lagi?cool (tetibe)..dia dah pon list kan blog kedua saya dalam bloglist dia gak..first blogger yang wat gitu..korang mampu??see,betapa dia meminati hasil penulisan saya..oh terharu..dari dulu sampai sekarang dia wat saya terharu tau..oh peminat istimewa dari marikh!

Korang mesti teruja dan seksaited nak tau kan sape peminat istimewa dari marikh tu kan?korang mesti dengki bertubi-tubi kan?kan?betol nak tau sape dia?jom,kita pegi blog dia ramai-ramai..




"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : ada tak peminat istimewa dari bumi?siapa minat blog saya,korek hidung sekarang!!!

9 Responses to “Peminat Istimewa Dari Marikh”

  1. untungla.. Blog Zakwan takde pulak orang minat sampai macam tu sekali..hoho
    Blog Mohd Zakwan :)

  2. Azzah says:

    wah,untungnya dia..:)

  3. suha says:

    @Azzah
    akak pon minat suha kan?jgn tipu!hehe (^_^)

  4. untungla..bestnyerrr..bila aku nak jadi cam ko.. :P

  5. oh penah masuk blog die..

    untung la cik suha ade peminat setia.. sy takde pun huhu ;(

  6. tgh seronok bloging bila org ramai je komen! bila xde org komen mesti rasa boring gila.

  7. ehem.. ehem... cheewahhh... hehehe :)

  8. M Fizan says:

    hehe..thanks akak.. hantar trafik ke blog marikh.. akak memang spesial :)