Pelajar Universiti Takkan Kaya!!!


.

Assalamualaikum


Diprintscreen dari fesbuk seseorang

Apa yang korang-korang yang membuang masa dengan blogwalking ayat sentap ni pikir dengan permaksudan ayat kat atas?sebenarnya saya tak pernah pon komen apa-apa kat fesbuk makhluk Allah ni, sekadar menjadi stalker yang cun je tapi dek kerana status tu, saya pon tetibe je gi komen



Sentap mak nak!

Sengaja taknak blur kan nama fesbuk,kompem korang akan berduyun-duyun gi add fesbuk saya..neway,kawan fesbuk saya dah beriban *sambil tiup jari*..ok berbalik pada isu tadi..haa ilmiah kan saya mengomen?hikhik itupon ada la typo sikit,tertinggal word "daripada"..tapi tak sangka ianya mendatangkan like yang begitu banyak..erk banyak la tu berbanding biasa..kalo korang perasan,waktu saya printscreen tu baru ada 33 like,sekarang ni dah makin bertambah..

Mungkin tuan punya fesbuk tak bermaksud nak mengutuk makhluk kat universiti,dia cuma kongsikan pendapat makhluk lain je..tapi hakikatnya,tuan fesbuk tu pon memang tak further stadi tapi takpelah,dia anak datuk..apepon,kalau budak yang masuk universitas *feel indon jap* baca,memang la terasa sentap kan..tu pasal saya bagi ayat sentap gak hikhik maafla ye tuan fesbuk..status anda tu bisa mencetuskan rasa amarah makhluk mahasiswa je..well,kami ada AUKU ok..eh dah mansuh ek?entah..blur..lalala



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : siap sedia nak approve orang add kat fesbuk #bajetretis





6 Responses to “Pelajar Universiti Takkan Kaya!!!”

  1. hehe..xde fesbuk nak add.:p

  2. perghh di sebabkan dgn ilmu lah kita boleh jadi kaya tau x.. xde ilmu kena tipu habes jd bengongg. huhu

  3. M Fizan says:

    jeles...tak pernah komen dapat banyak like cenggitu.. hahahaha

  4. Alongxp says:

    tak semestinya masuk U tak boleh jadi kaya,kalau kita pandai menggunakan masa dengan betul,masuk U pon boleh kaya.

    Tak semestinya tak masuk U tak kaya dengan ilmu, pakcik2 kat kampung,org asli,nelayan2, kaya gak ngan ilmu, dan ilmu2 tu bolum tentu kita boleh jumpa dalam buku atau internet... betul x?