Kemaafan Dendam Terindah


.

Assalamualaikum


Auwwwww!!!

Korang perasan tak yang nafsu mengupdate saya umpama chipsmore?

Korang perasan tak yang entry saya seakan tangkap muat je?

Korang perasan tak lately saya asek cite life saya yang kelam kabut?

Korang perasan tak komen yang komen tinggalkan hanya dipandang sepi?

Korang perasan tak saya tak reply pon komen korang?

Korang perasan tak yang saya dah lama tak kelihatan di blog korang?

Korang perasan tak kat entry korang takde komen dari saya?

Korang perasan tak follower saya bertambah nisbah 1 blog 1 minggu?

Korang perasan tak ini akibat adalah kurangnya aktiviti blogwalking?

Korang perasan tak sume masalah ni berpunca dari ini?

Korang perasan tak yang saya sedang berusaha meminta maaf?

Korang perasan tak bahawa kemaafan itu dendam terindah?

Korang perasan tak keindahan dengan memaafkan saya?

Korang perasan tak yang cuti tengah semester dah nk stat?

Korang perasan tak yang ape motif entry ni?



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : tak pernah pon perasan cantik sebab memang dah cantik .ptuiihh.



14 Responses to “Kemaafan Dendam Terindah”

  1. M Fizan says:

    yeay..cuti tengah sem dah nak start.. akak akan free lar kan.. weehhuuuu

  2. Anum says:

    yuhooooooooooooo

  3. Fay says:

    bz ye suha.. patut la senyap jekk.. hehe

  4. Azzah says:

    yeah..best cuti..

  5. baa~ CAK!!

    suha majuk gan roy ea? come i give u a sweet kiss to your lips..

  6. gedek! says:

    Baaaaaanyak cantik!

  7. suha says:

    @M Fizan
    hehe langsung tak free (^_^)

  8. suha says:

    @Azroy Kassim
    majuk2 manja..auwww (^_^)