Tips Kecantikan By Cik Suha


.

Assalamualaikum



Orang cantik cam I haruslah kongsi tips kecantikan ngan Uols!
(bertabah menerima makian)

Hidup perlu kepada kecantikan Uols..sape yang benci kecantikan?cuba korek hidung sket..I nak kira brape orang..haa yang tengah baca ni,jangan korek hidung ngan tangan kanan ok!guna tangan kiri..nnti habis terpalit taik hidung kat mouse Uols tau!

Hari ini ada 2 produk kecantikan yang I guna sehari-hari yang menjadikan I lebih cantik-mantik berbanding Uols tau..I kompem Uols tak guna produk I ni kan,sebab tu tak mampu nak cantik kan?kan?nanti Uols guna la,terus cantik ala-ala Zabedah Sidek,yang menang Ratu Kebaya zaman nenek I mude dulu..haaaa kan?


1# Sampu Anti Ngan Rambut Gugur

I bukan free hair, I stok pay hair tau..tapi rambut haruslah kena jaga gak kan..I tak suka la rambut gugur ni,rimas..karang bersepah bilik ngan rambut gugur..I nak maintain cantik ngan rambut yang sihat walafiat..so ape langkahnya?guna la Sampu Anti Ngan Rambut Gugur..I syak dia benci gila kot ngan spesis rambut yang suka bunuh diri sambil menggugurkan diri..haish bunuh diri ni haram Uols..

Tapi yang I bengkek,sesudah menyampukan rambut dan sewaktu ingin mensikat rambut,haaa kau kemain banyak lagi rambut yang gugur..ops sori,terkeluar suara jantan I..I menci tau..menci!menci!menci banyak kali..oh mungkinkah rambut berasa kecewa ngan perbuatan I yang menggunakan sampu yang sangat anti ngan dorang lantas dorang melakukan pembunuhan diri beramai-ramai umpamanya baru pas kena rawatan kimo??maafkan I,rambut!


2# Gel Mandi Labender

Uols mesti tak tau kan?kan?I dah agak pon..Gel Mandi Labender ni yang kaler pepel tu..I memang guna yang tu je tau..bau die,wah harum!I suke yang Ginvera punye..Uols google sendiri la kalo nak tau rupenya..tapi semalam hampa,I pegi beli kat Giant tapi takde stok..nak tak nak,beli stok yang laen..I beli May punye..tak kisah la,asalkan Gel Mandi Labender..

Hoi!ape ni gelakkan I shopping kat Giant?I bukan ape,semalam malas nak kuar sampai Key Hell..takut berminyak muka kalo berjalan jauh-jauh,berjerawat nanti Uols..menci tau..so I decide pegi Giant je,area Nilai ni je pon..langsung tak berminyak muka dan terus tak berjerawat sebab tak peluh-peluh,dekat je..haaa kan?merancang haruslah bijak Uols..contohila I..support syarikat Muslim..haaa kan?

Uols try la produk yang I suggest ni tau..I gerenti Uols harus meletops nanti tau!selamat mentry!!!



Pemberitahuan :

Ini adala kesan sampingan akibat kekecewaan yang dialami oleh tuan punya blog lantaran Shampoo Anti Hair Fall yang digunakan tidak memberikan kesan dan juga rasa terkilan kerana Ginvera Lavender Shower Gel sudah kehabisan stok. Harap maklum!



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : termuntah sendirian bila bace entry ni berkali-kali +___+

18 Responses to “Tips Kecantikan By Cik Suha”

  1. Azzah says:

    pakai je santan kelapa letak kat kepala..:)

  2. giant nilai? lama dah tak pi..

    jom dating kat sana cik suha..cik suha belanje..haha ;)

  3. woit..kelas giant ade tuti pruti..hehe

    ala..kat ganu la skg..lambat lg nak cuti..hehe

  4. onie says:

    rambut onie paling rajin gugur, duk hari2 gugur pon still lebat jugak,pelik,haha...tak penah nak botak,kahkahkah

  5. diana says:

    tak suka bau lavender..
    pening!:P

  6. sy mau order Sampu Anti Ngan Rambut Gugur ...^^,

  7. M Fizan says:

    haha..kelakar lar akak.. point dua tapi jadi entri panjang..still tak bosan.. keep blogging sis ^_^

  8. Cik Amyra says:

    hahah. tesco tenga buat sale. cepat cepat rebutt !

  9. xde kat giant pi la kedai uncle mutu..hahaha..

  10. suha says:

    @Azzah
    lg la brkesan kan?(^_^)

  11. suha says:

    @Eera Shera
    hehe nnti kita set date ek (^_^)

  12. suha says:

    @onie
    bagusnya..rambut yg patuh (^_^)

  13. suha says:

    @::Wardatul Shauqah::
    usd123..hrga boleh runding lg hahaha

  14. suha says:

    @M Fizan
    awk memang..akak tulis ape pon,sume awk suke (^_^)

  15. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    sini xde uncle mutu hehe (^_^)