Lelaki Untuk Stok Geli-geli


.

Assalamualaikum


Hari Lelaki Sedunia

Hari Wanita dah bese sangat kita dengar..tapi pernah ke kita dengar pasal Hari Lelaki?haa berkerut dahi?mesti korang tak tau kan?kan?korang ni memang kurang alert la bab pengetahuan am..saya malas nak kupas panjang pasal sejarah dan juga sambutan Hari Lelaki ni..korang gi google je..tapi bersempena Hari Lelaki ni,saya nak share pasal ade sorang blogger lelaki yang boleh buat stok geli-geli

waqheh

Korang pegi sendiri la blog dia..selagi tak jumpa entry yang macam harem sket,korang jangan stopkan pencarian korang..saya pon baru je gak la kenal dan geli-geli dia tapi dia dah janji nak sayang saya lebih..auwww..neway,saya sangat sukakan gaya penulisan beliau..haa kau,terus je guna beliau!kahkah

Erk before stop,nak wat pengakuan..hehe memula macam nak menipu korang je pasal Hari Lelaki Sedunia tapi before menipu,saya try google..rupanya wujud gak Hari Lelaki Sedunia ni dan disambut pada 19 November..so tak terlambat lagi tok wish..Selamat Hari Lelaki..sumpah rasa janggal gila!ptuiih..



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : Hari Lelaki Sedunia sama tarikh ngan Hari Tandas Sedunia..apekah?



11 Responses to “Lelaki Untuk Stok Geli-geli”

  1. Jo Qusary says:

    Lelaki ibarat tandas... fikir2kan la.

  2. as salam..
    erk.

    waqheh. hehe. hari tandas sedunia..ila apa...hari mencuci tandas?

  3. tolong tengok komen kat entri bawah ya. haha. maleh pula nak taip dalam ni =p

  4. jom bergeli-geli.. huhu..cik suha dah kembali!

  5. M Fizan says:

    haha..still akak nka bagitau lelaki equal to toilet...argghhh.. thanks for the wish :P

  6. hi... selamat hari lelaki...

  7. suha says:

    @M Fizan
    hahahahahahaahahaha (^_^)