Saya Dapat Baby Girl


.

Assalamualaikum


Saya ketika masih baby..sila percaya!

Kawin tidak,mengandung tidak,tetiba dapat baby..oh itu memang keajaiban yang tak mungkin terjadi melainkan saya amek anak angkat tapi saya sendiri pon tak larat nak angkat..takut sakit pinggang..ok ini merepek..

Jadi,apa yang baby sangat tu?hehe saya dah ada second blog..haha haram jadah je kan?blog yang ni pon tak terurus,tambah lagi dengan blog yang satu lagi..adeih tak larat kot..tapi blog yang kedua saya tu lebih kepada penulisan..tempat saya mencurahkan idea saya dan insyAllah tak merepek macam blog ni..kat sana saya suci ok!


hoi,cepat pegi blog tu..cepat-cepat follow!belom ada follower lagi tu haha sape yang jadi first follower,akan dapat hadiah..so,ape tunggu lagi?then,kalo dah follow tu,reti-reti la baca ye (^_^)



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : tengs Aisy Nasiha sebab letak blog ni dalam bloglist awak..lap u la!

12 Responses to “Saya Dapat Baby Girl”

  1. hebat cik suha..

    ade baby da..

    hehe

  2. Azzah says:

    tapi sis lebih suka baca yang merapu2 kat sini..:)

  3. truskan berblogging....dear

  4. M Fizan says:

    hehe..saya akan follow dengan senang hati.. fans akak :)

  5. ad baby blog ek..hehehhe..

  6. fany wany says:

    saya pun ada dua blog tapi lagi satu tu private. kekeke

  7. suha says:

    @Azzah
    its up to u sis(^_^)

  8. suha says:

    @fany wany
    cik suha dedua tak private (^_^)