Terangsang kerana rabun?


.

Assalamualaikum


Hey,people!

Wah greeting bak penjajah gitu..kelas mak nok!(tak paham kenapa harus wat intro cenggini)

Cube peratikan picca katak cute pake spek kat atas tu..perati betol-betol dari segi kaler spek,bentuk spek,kenapa spek tu ada kat situ bukan kat sini,patutkah spek tu ade kat situ..mungkin boleh gak difikirkan apa bahan-bahan buat spek,perlukah pembuatan spek dan logikkah katak yang comel menggila khinzir tu pake spek..sila perhatikan betul-betul..

Tentu korang dah baca sekali imbas je kan perenggan kat atas tu..kan?kan?apepon saya cuma nak bitau yang saya sekarang akan kembali aktif berblog (macam ada yang kisah je) tapi disebabkan beberapa sebab musabab,masih tak mampu menghasilkan entry gersang yang mampu merangsang korang untuk baca blog saya..dan spek tu adalah tanda bahawasanya saya tetiba bertukar menjadi silent reader kepada blog kekatak yang lain tanpa berkomen apepon tapi hanya membaca sampai rabun (silent reader yang obses kan?)..dan..ye ada dan lagi..dan pelis jangan jadi katak saya yang curang..

Saya nak tag semua follower saya *tetibe*


"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : sumpah, ini entry terteruk!dare to leave your comment?

18 Responses to “Terangsang kerana rabun?”

  1. Azzah says:

    ni pun entry dah buat orang terangsang,,ops...terangsang nak BACA..:).selamat kembali suha

  2. Waqheh says:

    berani baca berani komen..ni prinsip gua..

  3. gedek! says:

    kembali beraksi...?

  4. hehhehe.. kb pun selalu gak jd silent reader skrang

  5. M Fizan says:

    huhu...akak buat lar entri panas lagi..saya tunggu nie..mana thoughtful friday? saya buat sensorang jer..huhu

  6. selamat kembali mak katakkkkkk~~~

  7. Tejuk membuatkan abah gersang dah terus ke sini..hehehe

  8. alamak! Dah terangsang!

  9. suha says:

    @Azzah
    kaum sejenis pon terangsang gak?(^_^)

  10. suha says:

    @Waqheh
    ok,wa hormat lu der (^_^)

  11. suha says:

    @kotak bulat
    tetibe je jite ni kan?hehe (^_^)

  12. suha says:

    @M Fizan
    akak ngah suam2 kuku ni (^_^)

  13. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    hehehe tenkiu sahabat sepoli (^_^)

  14. suha says:

    @Tukang Karut
    hehe debaran mula melanda (^_^)