Menjadi Lelaki Yang Hot Di Mata Wanita


.

Assalamualaikum


Pheewiit..no henpon pelis!


Anda lelaki?anda mahu menjadi rebutan wanita?anda mahu bila anda pegi kedai runcit depan umah,sume kakak-kakak yang beli bawang pandang anda?anda ingin sekali kelihatan seperti Aaron Aziz?atau Fahrin Ahmad?anda mahu jadi Hottest among the Hot?mahu?

Ye,sesungguhnya anda berada di page yang tepat..kerana saya ada rahsianya..saya perempuan,jadi saya tahu bagaimana mahu menjadi hot di mata kaum saya..kerana saya juga mahukan yang Hot..auwww

Bagaimana caranya?hanya satu cara saja..yup,only one..so bagaimana?apepon,selepas mendapatkan petua ni,saya berdoa agar anda-anda kaum lelaki yang mencubanya,terus jadi Hot lantas meletop gitu..mahu kongsi petua ini di blog anda?silakan,tapi sila berbaik hati mengkreditkan blog saya  ini..



Silalah bekerja di Hot Fm..gerenti tetap akan Hot even anda bekerja sebagai Tea Lady..erk Tea Guy lebih sesuai barangkali (^_^)



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : Faizal Ismail (FBI) sentiasa nampak Hot kan?



38 Responses to “Menjadi Lelaki Yang Hot Di Mata Wanita”

  1. Edy Fee says:

    pompuan mane taknakl laki hot..but kne jage lebih skit la

  2. terkena!!!!!! ciss. haha

  3. nti kay nak try resume..keje situ la..le hot hotlink..

  4. salah tu! Patutnya pi kerja di kilang melebur besi! memang hot la...

  5. suha says:

    @Edy Fee
    cik suha nk lelaki cold (^_^)

  6. suha says:

    @Lelaki Godang
    hehe mahu jd hot kah?(^_^)

  7. suha says:

    @Tukang Karut
    itu akan jd hot melmpau (^_^)

  8. meaw says:

    nak jadik laki hot gak ley dah,muahahahha :P

  9. Waqheh says:

    mula baca td interest gak nak tau tip bg hot..tgk hot fm terus gua berapi terus..kurang layan...

  10. xmampu kejer kat hot fm. xhot la gini. tidak

  11. hahahhha..mmg hot...done follow here.follow back at http://hafrawiegeek.blogspot.com/

  12. M Fizan says:

    haha..apakah motifnya.. lagu hot fm memang sedap.. suka shy8 ^_^

  13. suha says:

    @Waqheh
    yeke?takpe,nnti next entry cik suha bg tips bebetol (^_^)

  14. suha says:

    @M Fizan
    erk lom kaji motifnye (^_^)

  15. suha says:

    @AHMAD AFIQ
    cik suha bersimpati (^_^)

  16. tasekM says:

    apsal letak gambor lelaki bukan zip tu yang...?

    hiks.

    :p


    .

  17. asalkan jgn dpt yg hati hot suda la.nanti aku yg HOT.haha :D

  18. iMBobo says:

    haha klau kje kat era tak hot ek?:)

  19. chemay says:

    ishhh.
    beria baca tadi..
    konon2 nak suruh encik boifren try cara2 untuk jadi hot...
    dush3!!!
    hehe
    :P

  20. Khairil says:

    i'm hot le...demam..huhu

  21. Bigdaddyz says:

    malas nak cakapla badan daddy dgn gambar tu sebijik serupa....hahaha

  22. ::budak:: says:

    haha..anda memg tak hot sbb tak keje kat hot :)

  23. suha says:

    @tasekM
    kn nmpak lebih hot (^_^)

  24. suha says:

    @Eera Shera
    setuju yg teramat (^_^)

  25. suha says:

    @iMBobo
    lgsung tak haha (^_^)

  26. suha says:

    @chemay
    dush3 kt chemay balek hikhik (^_^)

  27. suha says:

    @::budak::
    berazam tok keje di hot (^_^)