Cerita Nasi Kangkang


.

Assalamualaikum


Bila henpon kat tangan, kertas pon kat tangan, posing sambil tangan taip meseg, pakai pulak baju yang same kaler ngan kawan..yes,itu petanda saya ada program dan saya busy dengan program tersebut

(Wow,what an adorable introduction!)

Pelbagai kekangan yang terpaksa dilalui dan sumpah, langsung tak sempat berbelog bagai..

1# Berukben ade bersama adik
2# Esemen yang melampau banyak
3# Asek termenung pikirkan esemen walopon langsung tak buat
4# Handle program tok sesikenal ngan junior kaunseling 
5# ................... (sila isikan ruangan kosong yang disediakan)

Ianya alasan yang sangat menakjubkan..oh inikah yang harus dilalui oleh blogger lewat usia pembloggerran mereka?sungguh,saya merindui saat entry adalah 14 ratus sehari..

~ Kembali termenung pikirkan esemen ~


"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : Kangkang dan kekangan tu hampir sama je kan ejaannya?

20 Responses to “Cerita Nasi Kangkang”

  1. Azzah says:

    nanti tak bz boleh la berblogging 35 jam sehari..:)

  2. ok... alasan diterima...

  3. 5# henpon junior (aunie) masuk lubang tandas hehehhehehe...

  4. gedek! says:

    abaikan esemen tu...!

  5. Anum says:

    hehhehhe
    boleh terima alasan

  6. Bro ahmad says:

    ohh apekah ini huhuu

  7. M Fizan says:

    tajuk akak memang hiperbola sangat.. haha.. saya faham.. masa esemen bertimbun dulu, saya tak ada peluang nak jenguk blog sendiri pun apa lagi upload.. sekarang? update dalam kelas.. haha

  8. eleh2..bz2 pon tetap ada entry.. :P

  9. suha says:

    @gedek!
    sila jgn pengaruhi budak baik n comel sperti cik suha (^_^)

  10. suha says:

    @M Fizan
    hiperbola tu mcm bola ye?



    hehe (^_^)