Blogger Bajet Retis..huh!


.

Assalamualaikum


Psssstt..Hey people! (baca dengan slow tau)

Sedang in silent mood..kenapa?haaa perasan tak dulu saya tak aktif kire-kire 2 bulan..kalo update status pon,update semata-mata je tanpa mempedulikan sebarang komen yang ditinggalkan..see,betapa saya sangat tidak berkesempatan nak review entry-entry yang lepas..apetah lagi nak blogwalking blog orang lain kan?

Jadinya,bila dah ade kesempatan membaca balik semua entry yang dah berlalu pergi tu,saya berasa sangat kasihan pulak kat korang-korang yang sanggup bersusah-payah walopon tak susah langsung meninggalkan komen di entry-entry saya itu..justeru itu,saya dengan ini berjanji akan membalas semua komen-komen yang korang-korang tinggalkan..saya akan berusaha!!!

See,saya adalah blogger yang bajet retis kan?


"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : kenapa entry saya pendek ye?

14 Responses to “Blogger Bajet Retis..huh!”

  1. Anum says:

    ermmmmmm take ur time

  2. memang retis sabgat la...

  3. ehheh.. bila ad masa , bantai bw kaw2 punya..

  4. Freaky says:

    keh keh sekali sekala bajet retis apa salahnya :P

  5. a ah mmg prasan dah lama x nmpk kak suha..

    teringat sampai masuk mimpi..

    haha :p

  6. suha says:

    @Eera Shera
    ianya bukn mmpi ngeri kan?(^_^)

  7. Run Away says:

    syushhhhhhhhhhhhhhhh....;p