L.E.L.A.K.I I.T.U G.A.M.P.A.N.G


.

Assalamualaikum


Lama gila saya tak dapat nak online sampaikan saya seakan sudah hilang taring dalam berblog..nak stat balek tapi kadang-kadang rase cam terbeku je pale otak neh..aduh,parah kan?entry terbaru saya pon dah semakin pendek,tak terpanjang dengan sengaja seperti dahulu kala (bunyik cam dah berkurun je)

Eh lupe plak nak bitau korang,saya dah berjaya reply sume komen untuk setiap entry sebelum ni..wakaka bajet cam retis kan?semua komen nak kena reply even komen tu bertarikh 10 July..maklumlah,peminat harus di layan (ok,boleh muntah)

Lebih 100 komen yang saya berusaha mereply dengan jayanya tadi..nampak kan betapa saya berusaha gigih demi pembaca dan pengomen blog ni..sila berbangga dengan diri sendiri ye..korang memang katak-katak yang hebat (^_^)

Asalnya nak buat entry cite pasal kejadian memalukan siang tadi..niat baik punye nak pergi kelas tapi termelencong ke Giant..balasannya ialah kehabisan duit..tapi saya adalah mangsa dalam kejadian tadi tau..tak faham kan?sebab tu malas nak cite..tapi cite gak sikit ni tok peningkan korang hahaha

Kacau tol hari ni..dah la kelas yang yang pagi tadi menguji kesabaran..tau la ustaz arab tapi takyah la cakap arab dalam kelas dengan sepenuhnya..cuba la belajar cakap melayu sikit..nak keje kat Mesia,so ajarlah lidah tu cakap macam orang Mesia..daripada sejuta perkataan dia cakap,20 patah je saya paham..teruk kan?

Ish lambat tol rasanya nak menghabiskan semester ni..haha sem baru je mula..almaklumlah,ni semester terakhir blaja in arabic..bukan tak suke arabic tapi tak dapat nak catch up..waa guna word penjajah gituuu..

..........

Itu baru masalah kelas,belum lagi masuk tang duit PTPTN..ayok,bila la nak masuk ye?banyak benda nak di beli neh..almaklumlah,baru je menginap kat umah sewa..tak guna gak kalo dok umah sewa tapi tak dapat masak..

Tapi camne nak masak kalo tong gas kosong,bahan mentah takde..sume nak kena tunggu duit tu kan?no money no talk la der..kalo la saya kapel ngan mamak kedai tu pon ok gak kan?at least dapat gak hutang kat kedai runcit beliau

Untung sabut timbul, untung batu tenggelam..ye tak?

..........

Gile tol idea nak kapel tu kan?sila abaikan..

Apapun, arini terasa happy sedikit..tadi saya bukak nuffnang saya yang memang tak sehebat blogger lain tu..bila tengok rujukan pautan,ada tersenarai beberapa blog yang saya sendiri dah lupe bila kali terakhir saya berkunjung ke sana..tapi yang membuatkan saya terharu ialah,blog saya tersenarai dalam bloglist mereka..oh air mata mula berguguran..

Melampau la kan kalo cakap airmata berguguran tu..sebenarnya tak pon,cuma rasa sedikit tersuke la ngan perbuatan mereka itu..so adorable!

Pastinya saya berharap blog saya sentiasa jadi tatapan korang-korang walopon dah ada caption kat atas tu "Belog ini Bukan Belog Ilmiah"..erk kekadang terasa macam berilmiah gak..tapi kekadang je la

Anggaplah entry ini sebagai satu comeback dari sorang blogger yang sentiasa wat entry yang merepek dan ntah pape dan tak bermanfaat dan tidak seronok dan (sambung sendiri ye)

Nak jadi katak saya?sila la jadi follower saya (tetiba je iklan kat sini)

Goreng punya goreng,siap gak entry ni ye?



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : Tajuk entry adalah di luar kesedaran saya..(sila jangan marah)

34 Responses to “L.E.L.A.K.I I.T.U G.A.M.P.A.N.G”

  1. M Fizan says:

    haha..goreng punya goreng pun siap..saya enjoy entri akak..welcome back to blogging arena my frog queen :)

  2. adoii.tajuk entry yg menarik perhatian semut.hehe

  3. suha says:

    @M Fizan
    tq 4 de warm greeting (^_^)

  4. suha says:

    @Zawifatul Aziah
    erk semut boleh bace blog kah?(^_^)

  5. hehe :)

    igt ape laa.. welcome back.. :_

  6. haha~goreng punya goreng,nice gak entry nih ^^

  7. suha says:

    @Atiqah Wadiah
    goreng tok tatapan buat geli-geli (^_^)

    (tetiba rase cam laki lak bila gune word geli-geli)

  8. Anum says:

    thanks nice greeting
    hehe

  9. Fay says:

    duit PTPTPuu ko x msuk lagi ke? aku punya dah nak abes dahh.. haha

  10. WuMing says:

    wah... suha dah kembali....

    Panjang pila entri ni..

    LEKAKI ITU GAMPANG... sapa tu?

  11. suha says:

    @Fay
    ari kamis kot masuk..gonna be OKB so soon (^_^)

  12. suha says:

    @WuMing
    cik suha kembali kerana cik suha perlu kembali (^_^)

  13. sebaris ayat yang menjadi sebuah entry... hoho...

  14. suha says:

    @Tukang Karut
    tidak bermksud ape2 (^_^)

  15. gorengan yang kreatip nih ;)
    tak terpikir dengan ayat leh pecah pecahkan dia lagi hehe..menarik!

  16. eh ape lak xberilmiahnyer..kire berilmiah le jugak walau tajuknyer Lelaki Itu Gampang.betul what?ehe tp kpd llaki2 yang betul2 gampang la,yg elok2 tu xde laa sbb tu sy pon xterase. :) ape pun selamat kembali.jgn la senyap lame sgt lpas ni :)

  17. shalina says:

    nice title entry..heeeeee

  18. suha says:

    @PinKy MoMMa
    eh pinky mama memanggil hujan di sini?(^_^)

  19. suha says:

    @HARITH ISKANDAR
    hehe insyAllah akan mencuba supaya tak hilang lagi..saya suke laki yang tak gampang..macam awak..auwww


    (^_^)

  20. suha says:

    @shalina
    nice 2 see u here (^_^)

  21. suha says:

    salam perkenalan suha :)

  22. suha says:

    hai kembar nama!salam kenal (^_^)

  23. Bigdaddyz says:

    haha tulisan ikut jejari mmg kadang2 luarbiasa hasilnya...

  24. suha says:

    ini bukan luarbiasa tp melampau haha (^_^)

  25. gedek! says:

    uncle buka lelaki tu kan?

  26. Run Away says:

    lelaki itu gampang..saja taip ke...atau memnag betul...;d

  27. suha says:

    @Run Away
    haha terpulang kepada pentafsir (^_^)

  28. pehhhhhhh tajuk ..pehhhh.. hahaha.. tapi isi xde kena mngena.. hahahaha welcome back suha :)

  29. suha says:

    @vampire's lovex
    dah lama tak cari pasal hehe (^_^)

  30. sueMUNCET says:

    hye..
    suemuncet .buat contest lagi..
    sila join kalau berminat..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html