Contest : Cerita Ini Cerita Katak


.

Assalamualaikum

Masih ingat lagi contest yang saya gebangkan dalam entry neh?bagi mereka yang dah lama memanggil hujan di blog saya ni, mesti ada terbaca dan dah tahu kan?bagi mereka yang baru menyinggah di sini untuk memanggil hujan, suka saya nyatakan bahawa ini entry contest dan alang-alang dah tersesat ke sini, silalah join..terima kasih untuk yang sudi join

Syarat-syarat pertandingan :

1# Buat satu entry : Cerita Ini Cerita Katak


2# Letak gambar di atas dalam entry korang dan link kan ke entry ni

3# Follow?itu atas kerelaan,bukan paksaan..non-follower juga boleh join

3# Tag beberapa kawan korang, tiada had

4# Tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen 

5# Pertandingan bermula 7/7/2011 dan berakhir 8/8/2011



Apa yang perlu ada dalam entry korang :

1# Ianya bebas asalkan bertemakan katak

2# Entry cerita, dialog, doodle or wutsoeva asalkan ianya kreatif

3# Tidak dibenarkan kutuk Princess Katak

4# Pemilihan pemenang dibuat berdasarkan tahap kekreatifan melampau

5# Katak-katak dalam bloglist WAJIB join hahaha *keji*


Mahu tengok hadiahnya? klik [Hadiah Contest Katak]


Notes contest katak :

Makin ramai yang join, hadiah pon makin bertambah..bila hadiah bertambah, potensi untuk korang dapat hadiah sangat lah tinggi..so apalagi?ajak kawan ramai-ramai, tag kawan ramai-ramai dan hadiah menanti korang

Keputusan pertandingan akan diketahui pada 12/9/2011
(amek masa sebulan untuk menjurikan entry korang)



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : entry terakhir..gonna miss my kekatak..erk ada tak yang nak join neh?

72 Responses to “Contest : Cerita Ini Cerita Katak”

  1. mak oi lamanye tarikh tamat !

  2. Azzah says:

    sebulan yek expired?nak join...

  3. CikMiMiey says:

    wah , harus dijoin nih ..
    nak pikir idea jap dengan katak .. hehe

  4. http://www.my-shopping2u.com/2011/07/cerita-ini-cerita-katak.html

    he da join... ^.^

  5. suha says:

    @Azzah
    akak wajib join (^_^)

  6. suha says:

    @CikMiMiey
    take ur time (^_^)

  7. suha says:

    @niena shopping2u
    niena memang kaki cagu bnyk idea..kreatif..kita jmpe nnti ye (^_^)

  8. haha, citer tu xbest pn.. ~ merapu jer, da bca blum?

  9. ~HanAlia says:

    cam best rse nk join..kne cari idea dlu nih..

  10. hah ! katak ? geli laa .. x sgka da owg suka jugak katak nih .. hurm ...

  11. ya enggak ada idea

  12. apik pehe says:

    nampak comel jer katak tu jenguk camtu

  13. POPO says:

    cik suha..saya wajib join..:D

  14. ceyh kapten..

    kunun2 xde idea...

    satgi buat, mcm karangan 3-4orang student yg compile sekali..

  15. POPO says:

    saya da join...jemput baca..heheheh...

    http://maelmadi.blogspot.com/2011/07/cerita-ini-cerita-katak.html

  16. mak aii...lame nye trikh tutp..

  17. Nasriq says:

    belum sampai seru kreatif itu lagi...

  18. maya anis says:

    http://septgurlz.blogspot.com/2011/07/cerita-ini-cerita-katak.html
    nah cik suha msti bace taw..nnti sy kaler kan katak tu jadik kaler pink hikhik!

  19. Bigdaddyz says:

    bagus gak lama2 macam tu...nanti nak cuba gak ...tengah fikir2 ni...hmmm

  20. nk join tp fee hold dulu erk..nk cari ilhanm dari shamsul yusof..nk wat cerita katak gangster :P

  21. mmm...citer pasal katak...

  22. WuMing says:

    Ok... nanti WuMing ikhtiarkan... Wajib lahh pulak....Hmm....:)

  23. risau gua nak join.nanti kalau gua kalah,malu gua beb.malu!

  24. alaaa suha... mawar da resign ikut contest la.

  25. Azzah says:

    akak dah join,nah.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/cerita-ini-cerita-katak.html

  26. as salam..
    erk!! pakcik suka!! adei..kena perah idea! idea! idea!

    =)

    ok, akan hantar borang dalam masa terdekat ;)

  27. Hans says:

    macam menarik...mungkin saya akan join
    tunggu idea
    :-)

  28. rafiq says:

    syarat no tiga yg payah sikit tu..hehehe

  29. WuMing says:

    Lama menghilang Suha... sibuk ker?

  30. miezah says:

    join !!

    http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/07/cerita-ini-cerita-katak.html

  31. best gak ni..nak joint..trikh lama lagi.. leh cri idea dlu :)

  32. chemay says:

    nak joinn.
    tapi bz sekarang ni.
    dah ada masa nanti chemay join ye dear.
    :)

  33. wuhuuuuuuuuuuu... bestnya kalu dpt join..malangnya katak ini tak kreatif

  34. WuMing says:

    Lama menghilang...

  35. nk join tp sy xde kwn nk di'tag'kan...

  36. cik pip says:

    dh join..susah betul pikir idea -__-

    http://sepitsini.blogspot.com/2011/08/cerita-ini-cerita-katak.html

  37. POPO says:

    cik suha.....bile tarikh last contest ni yerp?? ehehehhe..sy da join da...

  38. suha says:

    @~HanAlia
    tenkiu sbb cri idea (^_^)

  39. suha says:

    @apik pehe
    katak kan memng comel (^_^)

  40. suha says:

    @missSenget
    tp terbukti kapten tak join..sob3


    (^_^)

  41. suha says:

    @Bigdaddyz
    daddy pon xjoin kan (^_^)

  42. suha says:

    @Fee Hafeezah ketuk keyboard
    katak comel la..xlayak jd gangster hehe (^_^)

  43. suha says:

    @Headmaster
    tu pasal..nsib baek awk tak join hehe (^_^)

  44. suha says:

    @Подтверждаю
    tenkiu sbb memnggil hujan (^_^)

  45. suha says:

    @Hans
    tenkiu sbb pernah berniat nk join (^_^)

  46. suha says:

    @WuMing
    yup,jadi ibu tunggul (^_^)

  47. suha says:

    @NURUL SI PIPI TEMBAM
    katak cik suha sume best (^_^)

  48. suha says:

    @POPO
    dh last hehehe (^_^)
    tengs tau