Katak 444 Berbunyi Ong Gedek Gedek


.

Assalamualaikum


Sayurlemak.blogspot.com


=====================================




====================================




====================================

Sekarang tiba sudah masa pengumuman

Siapakah blogger ke 444 yang sudah disumpah menjadi katak?

Adakah dia akan kembali menjadi manusia?

Persoalan yang belom lagi ada jawapan

Dan blogger yang menjadi mangsa ialah

maidaribendang


Kalo korang-korang yang saya sayang-sayang perasan la kan, katak yang mendominasi nombor pilihan tu adalah pompuan tapi tradisi itu berjaya di pecahkan oleh Mr. Khairil ni..adakah beliau Putera Katak yang saya nantikan selama ini?itu saya tidak pasti..tapi silalah right click pada Katak 444 : Mr. Khairil dan pilih open in new tab..tengok,betapa saya mahu korang bukak page tu sehinggakan saya sanggup membazir masa memberikan tutorial yang korang sendiri dah lama tahu..saya selalu bajet bagus kan?


Ini buktinya (^_^)

Maka, dengan ini Princess Katak dengan berpeluh di ketiak serta jari yang baru sahaja selesai mengorek hidung mengumumkan bahawa Bloglist Katak Pilihan akan di buka khas untuk mengabdikan katak-katak yang bernombor comel yang menjadi pilihan hati Princess Katak..talian rayuan untuk katak-katak lain bermukim di bloglist ini adalah tidak akan di buka memandangkan ianya bergantung kepada tuah semata..sesungguhnya, Princess Katak sayang katak-katak semua (^_^)



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : menunggu Katak 555 sambil memotong kuku kaki biawak belaan lalala

44 Responses to “Katak 444 Berbunyi Ong Gedek Gedek”

  1. wah~ untung en.khairil ni..asyik dpt no bertuah je..hehhee

  2. best nyer..widad baru nak masuk 200..huhu..tahniah..nice to meet u..sy dah follow kmo;)

  3. wahhh..jadi katak hang khairil kesian....sib baik aku follow awal2 lagi..huhuhu

  4. suha says:

    @kotak bulat
    hehe sume katak di sini adlh bertuah (^_^)

  5. suha says:

    @WidadCutieyGirlZ StorY
    secara automatik awk jd katak cik suha lalala (^_^)

  6. suha says:

    @harrazdani
    awak lg la,awal2 dh disumpah jadi katak lalala

  7. maya anis says:

    kahkah...sumpahan puteri katak mnjadi

  8. suha says:

    @maya anis
    sape soh datang blog neh lalala (^_^)

  9. wahhhhhh.......
    eh,cik suha dah pemes hehe

  10. Nasriq says:

    cam tu terpaksa la menunggu lagi nak dapat no bertuah tu...

  11. suha says:

    @niena shopping2u
    tak sepemes cik niena (^_^)

  12. suha says:

    @Nasriq
    adeih lom register jadi katak cik suha lagi le tu (^_^)

  13. Freaky says:

    haha semua habis jadi katak bila masuk blog ni.. uwaaaa

  14. suha says:

    @Freaky
    haha yg pasti freaky tetap Katak Setia..jangan nak lari plak!!!

    (^_^)

  15. Azzah says:

    wah,saya jadi katak bertuah cik suha..lama tu,111.jenuh cik suha menggodek.thanx cik suha..

  16. suha says:

    @Azzah
    tu la..demi Katak Pilihan,sggup Princess Katak godek entry lama (^_^)

  17. banyak lg kekosongan tu
    555
    666
    777
    888
    999

    9999
    99999
    999999
    9999999
    99999999

  18. suha says:

    @Kapten Atok
    nangis melihat angka yg dilistkan =_=

    dh tua baru dpt kot (^_^)

  19. haha . saya katak yang ke 458 :)
    btw , suke belog nak empunya belog nie :)

  20. suha says:

    @Cik Baju Kurung
    tq sbb dgn rela hati bertukar menjadi katak (^_^)

  21. d_LA says:

    wewitttt...putera katak tu..tahniah katak2 yg bertuah sume^^

  22. suha says:

    @d_LA
    hehe awk pon bertuah gak (^_^)

  23. Fad says:

    ni blog katak ea..huhu...takot..haha..thanks dtg td ea...unik blog..

  24. suha says:

    @Fad
    time kasih gak kerana memanggil hujan (^_^)

  25. Bro ahmad says:

    princess katak huhuhu
    tapi no 4 jadi tabu kt jepun
    444 nice no..tahniah bertambah follower awak...:)

  26. baa~ CAK!!


    alaa... roy cane??

  27. Khairil says:

    hahaha...saya jadi katak no.444!....harap-harap boleh bertukar jadi manusia yang ensem kaw-kaw..haha

    thanks cik suha for the entry...

  28. Khairil says:

    satu lagi...saya add awak juga dlm bloglist saya!....

  29. suha says:

    @Bro ahmad
    tabu kat jepon tp tebu kt sini..yum3 sedapnya air tebu (^_^)

    tenkiu wak

  30. suha says:

    @Azroy Kassim
    Roy tetap di hati Princess Katak..dah lama kita tak geli2 kan?(^_^)

  31. suha says:

    @Khairil
    ish selagi awk x unfollow selagi tu la sumpahan tu melekat (^_^)

  32. suha says:

    @Khairil
    wow!terharu (^_^)

  33. suha says:

    @Abang Stalker
    dan awk slh sorang (^_^)

  34. gugu tag kamu
    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

  35. suha says:

    @..cik gugu..
    tq 4 de tagging (^_^)

  36. GaRy™ says:

    wah2.. dah 444... tahniah.. hihihi~

  37. suha says:

    @GaRy™
    thniah tok awk gak sbb berjaya memanggil hujan (^_^)

  38. hahah.. xpemes pn cik suha

  39. suha says:

    @niena shopping2u
    tak pemes tapi meletop kan?hehe (^_^)

  40. ala jeles ai..ekeke

    btw, tahniah ye bg yg berjaya =d

  41. waah tahniah follower da ramai :)

  42. suha says:

    @alif haris
    dan time kasih kerana sudi memanggil hujan (^_^)