111 dan seterusnya 222


.

Assalamualaikum

Sila bagi tumpuan pada sebelah kiri dan abaikan entry kat sebelah kanan

Entry ini adalah entry untuk mengabdikan jumlah follower yang berbilangan cantik..ye saya tau jumlah itu sikit dan mereka yang dah berfollower banyak akan sekadar menjeling je dan menganggap ianya picisan..tapi saya tak kisah pon..blog bagi saya bukan medan untuk berebutkan follower tapi tempat saya meluahkan pemikiran saya yang kadang-kadang nampak macam wutdehell je..tapi jika korang-korang senang dengan segala entry dan idea picisan saya,follow la saya (^_^)

111 bukan jumlah yang banyak namun bukan juga jumlah yang sikit..bukan jumlah yang banyak jika saya bandingkan dengan blogger yang dah berjaya mendapatkan follower beratusan malah beriban walo umor blog dorang seusia dengan blog saya..tapi bukan jugak jumlah yang sikit memandangkan saya baru je berblog,baru mengenali blog dan masih lagi muda dalam blog...yeeewww!perasan mude!(^_^)

Memandangkan cik madam kita ni menggungguli no yang cantik neh..jadi saya menjemput korang-korang yang saya sayang-sayang untuk terjah blog cik madam..hehehe kalo dah terjah,rerajin la tekan butang follow tu ye..jangan amalkan sikap "ala kalo itteww polow diew pon,diew bukan nak polow itteww pon..mencik!"..jadi ape lagi,klik [Suha Cute] untuk berjumpa belog cik madam..psst cik madam ngah cari follower ke 500 untuk di review..ade 6 lagi..sile cepat (^_^)

Siapakah : Saya
Motif : Nak menunjukkan pemakaian spek ala-ala Jebon
Misi : Mencari siapa si bertuah ke-222
Ganjaran : Review blog full entry melebihi 1000 patah perkataan 
Sound effect : Jeng..jeng...jeng..


"Anda follower saya,anda sahabat saya"



p/s : adakah ini entry akan dikelaskan sebagai "sound like stupid"?



14 Responses to “111 dan seterusnya 222”

  1. SuFy says:

    teruskan berblog..^__^

  2. waa hebat.. hehe ~ :D

  3. suha says:

    @zacky ~786~
    uik ape yg hebat?
    keji or puji??lalala (^_^)

  4. Baa~ CAK!!

    Alarh. Dabel stendet. Haha. Kidding.

    Truskn smgt utk trus berblogging.

  5. suha says:

    @Azroy Kassim
    kritikan meruntuhkan akhlak..sob3
    hahaha tq 4 being here dear(^_^)

  6. WuMing says:

    Hah.... tahniah lah follower ko banyak.... Tapi hari ni colum "FOLLOWER" tak appear lah plak... Kan?..Kan?

  7. suha says:

    @WuMing
    bnyk la sgt..lekat celah gigi je..tp yg bgganya sebab awk slh sorang polower cik suha..sob3 nangeh terharu..erk yeke?ntah..ni ade je..bru je online neh (^_^)

  8. WuMing says:

    Trima kasih..trima kasih.. Support each other lah kata kan...

  9. suha says:

    @WuMing
    ye mr.wuming hehe

  10. Azzah says:

    thanx suha,promote tapi sekarang tak boleh buat review sebab widget follow tu tak muncul2 lagi.dah ok nanti saya review ye n inform..

  11. suha says:

    @Azzah
    not a big deal dear..hehehe xsabau mennti review..dh sediakan tisu tok menangis sepnjang proses penghentaman hehe

  12. hebat! :)

    jom letak nizam ijam dalam bloglist :)

    Kesian Blogger Baru

  13. suha says:

    @Nizam Ijam
    hehe tenkiu sbb memanggil hujan (^_^)