D.O.N.E with B.L.O.G.W.A.L.K.I.N.G


.

Assalamualaikum dan selamat malam

Waaa penatnye..huhu saya ingatkan wat keje ni tak berpeluh and memng tak kuar peluh pon tapi penatnye mata dan buah pinggang,tuhan je yang tau..ok intro yang agak melampau mengalahkan ko gi mengecat umah kebajikan je ye cik suha..hehehe*gelak malu sendiri* actualy tadi saya menjadi blogwalker yang berjaya,pergi berblogwalking menjengah sume follower a.k.a sahabat saya yang cumil dan baek hati dan friendly gitu..maklumlah follower tak ramai,leh la nk merajinkan diri tap kalo dah beriban nanti*berangan*,terpaksa usha mana yang sempat je la..ok,ok saya tak mementingkan follower tapi saya pentingkan komen kerana di ruangan komen la anda tau sape yang setia membaca dan mengikuti entry anda..time kasih tok sesape yang menkomen-momen entry cik suha neh..

lebiu..lebiu kat sume (^_^)

Namun begitu,tak sume blog dapat di blogwalking since ade follower yang tak meletakkan link kepada blog mereka..so ianya mendatangkan kesukaran kepada saya tok menjengah belog dorang..maap bebanyak la ye..len kali letak la link korang..baru la senang nak terjah balek..ok dear?

Adapon semasa berblogwalking neh saya telah melakukan beberapa perkara termasuklah meninggalkan komen,memberikan sedikit pendapat tak berapa nak bernas dan bagi tidak mensia-siakan masa yang dah saya bazirkan maka saya dengan sendirinya telah memilih beberapa blog yang saya kire pemenang tok kategori-kategori tertentu..eh sejak bila wat contest neh?huhu jangan salah paham sampai terus gi cek kat page saya nak cari pasal contest tu kerana ia memang tiada..

Saya tidak mahu sekadar berblogwalking tapi saya mahu mencari yang terbaik antara yang terbaik..namun harus diingat,terbaik bagi saya tidak bermaksud terbaik bagi anda jua kerana ianya adalah subjektif..jadi,moh kite cek sesame..ape yangpenting?KERJASAMA *tetibe* Lets cikidaut!!!
..
..
..
..
..

KATEGORI BLOG

(1) Belog Paling Cute

:::: Diari Si Froggie ::::

Tuan belog name Cik Aida..nape saya pilih belog ni sebagai belog tercute?mestilah sebab ade keroppi a.k.a katak..hehe actualy kitorang neh geng minat katak..cute kan?hikhik eh suketi saye la nak pilih blog tema katak sebagai belog paling cute..kuasa veto di tangan saya kan??untuk terjah blog beliau sila teka [Suha Cute]


(2) Belog Paling Sempoi

............MindaGersang.............

Tuan blog ialah Mr. Azroy..ape?takut ngan banner die?hahaha itu baru banner,lom lagi die punye isi kandungan belog die..bagi gadis sunti yang tak biasa ngan kelucahan maybe akan beristighfar bertalu-talu mase masuk belog die..erk saya pon memang berkali-kali istighfar lalala..apepon pengisian die bagus and saya sangat suke..enjoy bace entry die..ade bran nak enter page die?haha ok fine!sile klik [Suha Cute]


(3) Blog Tersimple,Teringkas dan Teringan

life oBstacles and ChroNicles.

Tuan blog nama Cik Aksara..cuba la buka blog die,memang terbukti ringan sebab senang je nak masuk..anda xyah la risau kalo nak masuk page die..kalo korang punye berukben tahap siput khinziriah pregnant kembar pon,tidak mengapa..sebab memang akan dengan mudahnya leh terjah..dan blog ni sangat simple..tenang jek blogwalking kat sini..ini adalah jaminan (^_^) tak caya??? ok klik la [Suha Cute]
..
..
..
..
..

KATEGORI ENTRY

(1) Entry Unik

atasnamaaku

Tuan blog nama Mr. Samad..uniknye pasal entry-entry Mr. Samad ni ialah sumenye speaking bahase perak..saya enjoy gile melayan penulisannya sebab hanya dengan membaca entry beliau,secara automatik anda akan rase confuse dengan identiti anda lantas bertanya kepada diri-sendiri "eh,aku ni asal orang perak ke?" or " Aku rase aku ni anak angkat je..sebenarnye aku orang perak,bukan klate sperti asal keturunan mak sob3"..see,gitu sekali impak maksimanya..nak try?haa tekan je [Suha Cute]


(2) Entry Kreatif

!✿❤Cik Puan Izan❤✿!


Tuan blog namanye Cik Puan Izan..hehe ade satu entry beliau yang saya suke sangat dan rase ianya paling kreatif antara blog-blog saya berblogwalking..lebih kurang lets picca do de talking la sebab tak banyak sangat penceritaan..tapi tetap la saya rase ianya kreatif..untuk terus ke entry tu,sile klik [Suha Cute]


(3) Entry Bulan Mei Terbest
sEnyUmLAh....^_^

Tuan punye blog glamer ngan name Cik Farah..kacak luar,kacak dalam,kacak dengar sini..erk ternyanyi lak..padahal macam nak ajak si kacak baca entry ni lalalala..entry Cik Farah ni saya pilih sebagai yang terbaik sebab memang ianya yang terbaik dan menyentuh pangkal pankreas saya..cakap banyak pon tak guna kan?terus ke entry beliau la..so apalagi?klik la [Suha Cute]

Yup,ini la saya dapat hasil dari blogwalking saya yang bermula petang tadi hinggala ke malam memandangkan berukben saya ala-ala siput khinziriah terkena tb saje lagaknya..namun saya berpuas hati kerana blogwalking saya ade hasilnye (^_^) apapun,kepada blog-blog yang tersenarai di atas,saya ucapkan tahniah..dan kepada yang tidak tersenarai,korang-korang juga hebat,percayalah!

"TQ sebab sudi baca and sori sebab ianya terlalu panjang"
"TQ sebab sudi klik [Suha Cute]*malu-malu*


p/s no 1 : Sori ek kepada 6 blogger di atas sebab copy banner korang
p/s no 2 : Ade mase nanti,nak blogwalking lagi (^_^)
p/s no 3 : Erk entry ni terlalu serius ke?

18 Responses to “D.O.N.E with B.L.O.G.W.A.L.K.I.N.G”

  1. wah! rajin wt blog review ek...dah terjah blog tu satu persatu mmg pilihan yg tepat...

  2. Aida Omar says:

    suha!!! oh terima kasih syang. sebab review blog aida dan promote sekali :) sayang suha.. semua hebat-hebat belaka. tak terasa plak blog aida pun layak. hihi..

  3. salam suha...
    huhuhu...terharu ni...t kasih atas n3 ni..t kasih sudi membaca di blog saya yg mmg sengaja saya pilih n3 loghat perak..bahasa biasa dlm blog saya yg ke-2..walaupun ada komplen ttg penggunaan loghat perak tapi saya ttp mengekalkannya..

    Suha, maaf kerana saya tak publishkan komen Suha kerana ia mengandungi spam..kedua2 komen itu dikesan ada spam..err..bukan maksud saya Suha sengaja hantar spam tau.. jadi ada baiknya Suha check mana2 yg patut dibimbangi komen Suha di blog lain juga begitu..nanti pemilik blog mengambil tindakan yg sama spt saya..

    sekali lagi.. t kasih..

  4. .m y z. says:

    wah ziema baru je nak start blogwalking balik. dah banyak ketinggalan entry2 yg best :(

  5. suha says:

    @Odah One = OdahOne
    hehe review tok menghrgai kwn2..blog odah pon best hehehe

  6. suha says:

    @Aida Omar
    hehe itz ok cik aida comel..syg cik aida gak..tp blog aida memg cute hehehe

  7. suha says:

    @a.samad jaafar
    hehe sile kekalkan penggunaan loghat 2 ye..i like

    erk yeke spam?huhu cmne ek nk wat?

  8. suha says:

    @nelly
    terjah la ye cik nelly comel

  9. suha says:

    @.m y z.
    hehe xpe2..take ur time dear..jgn lupe sediakn mknn b4 blogwalking..sbb leh mndatangkn rse lpr haha

  10. baa~ CAK!!

    suha mmg cute!! :D

  11. suha says:

    @Azroy Kassim
    erk..*blushing kehijauan*tenkayu roy!

  12. thanks sudi review dan buat entry utk blog izan...heheh...malu i dgn blog yg tak seberapa... dah lama tak online sejak blogspot buat hal hari tu...ni pagi2 comment dkat blog suha dulu...

    thanks yer my dear...^^

  13. wah2...farah masuk senarai...hehehe...
    thankz cz sudi mengisi masa cik suha dgn melawat blog farah yg bru nk membesar...=)

    thankz utk segala perkongsian...rajin2 mai la singgah lg ye...:)

  14. suha says:

    @!✿❤Cik Puan Izan❤✿!
    hikhik terharu jap sebab pagi2 lg dah komen..nanti ade mase cik suha jalan2 lagi ek..jgn lupe sedie teh o ngan biskut marie (^_^)

    neway u'r most welkem my dear

  15. suha says:

    @Farahiyah Smart
    farah antara yg terbest,so dpt la msuk list hehehe..nnti ade mase cik suha gi mengendap lagi ek (^_^)

  16. aksara says:

    cik suha.
    thanks a lot=)
    malu saya .*blushing*
    hehe.btw terima kasih

  17. suha says:

    @aksara
    hikhik welkem dear..cik suha pon blushing gak neh..