Kenapa dengan saya???


.

Assalamualaikum dan selamat pagi 

Kenapa dengan saya??dari tadi asek memalukan diri..ok fine 2 kali je pon..tapi malu kot huhuhu ape yang saya wat??


Situasi I

Saya  : Awak nak tau ade kakak kawan saya tu lagi tragis..
Dia    : Nape kak?
Saya  : Dia ade kenal sorang laki..sekarang die dah kawen la..dorang kapel..
Dia    : Then?
Saya  : Tetibe je laki tu diamkan diri..call,tak reply n sms pon tak angkat..
Dia    : Haa??hahahahahahahahaha


Situasi II

Dia    : Terbaek la pak gad belakang neh..dari tadi main die punye sportlight..
Saya  : Apa die wat?
Dia    : Yela die dok buka tutup sportlight tu..dari tadi lagi..
Saya  : Dia tutup,padam..tutup,padam ke?
Dia    : Hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha

notes : Dia seperti yang dinyatakan adalah Nur,rumate saya



p/s : malu yang teramat..nak tido tutup muka ngan bantal biar kelemasan..

2 Responses to “Kenapa dengan saya???”

  1. gedek! says:

    Ong Gedek Gedek...?

    Hahaha!

    Hai..!

  2. suha says:

    @gedek!
    hahaha ong gedek gedek..ong ong