random GIVEAWAY dr FAD ALI


.

pssstt mintak nombor henpon boleh?uhuk(^_^)

@ Gugurl nak berminat ngan hadiah misteri a.k.a no hp Mr.Fad,klik [Suha Cun]

@ Gugurl yang dah ada bf sekadar nak menjeling tajam je,klik [Suha Comel]

erk leh tak klik nuffnang sekali*permintaan keji*


Mari tuan,puan..dengar ini cerita(ala-ala iklan axion)..hehehe GA ni adalah bertuankan kepada Mr.Fad yang gambar tak semenggahnya ade kat atas tu..hadiahnya agak lumayan ye..nak tau?korang pergi la sendiri kat page die..wutdehell saya nak tulis balik kan?ok fine,sayalah peserta GA yang paling malas dan tak reti nak mengampu bagai supaya yang terpilih adalah saya..ada rezeki,ada la kan..kalo takde,kite bako je..erk tipu je..

Nape saya buang masa join segmen ni padahal die bukan tau pon saya ni sape?"Mr.Fad sile tacing ngan ayat ni hahaha"..ok,sila tandakan jawapan yang korang rasakan sesuai nape saya nak join sangat :-

(a) Nak no henpon ehem3
(b) Nak hadiah
(c) Nak glemer kalo menang
(d) Nak follower bertambah
(e) Nak nuffnang meningkat

Haaa pilih,pilih..jangan tak pilih ye..korang leh wat tuduhan-tuduhan sebegitu ye..tapi yang sebetolnya saya nak support Mr.Fad..yeah,as a true blogger,we need to support others..mak aih!tetibe cakap london..hehe apepon saya harap sokongan saya ni cukup padu ye..dan kepada sesapa yang bakal menang,tahniah tau..erk awal gile ucap tahniah (^_^)


Satu-satunya blogger yang saya nak tag adalah Fizan
Tq sebab dah jadi pembaca setia blog hampeh saya ni sob3 terharu


"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s no 1 : moga memenuhi syarat

p/s no 2 : sile join segmen saya gak (^_^)



6 Responses to “random GIVEAWAY dr FAD ALI”

  1. Syuxer says:

    awk mesti nak jawapan (b) kan..heheh..:)

  2. suha says:

    @Syuxer
    erk..mane de..jwpn (a) kot lalala

  3. deqlis says:

    gud luck:)

    jom join GA akak lak
    http://ellismelia.blogspot.com

  4. s.N.h says:

    good luck gak cik suha ^^,