JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY


.



Join GA lagi??ye,itulah hobi saya selain wat entry merapu..tapi setakat ni masih tak bernasib baek lagi (^_^)apepon saya join sebab nk sokong bloggerz laen,bukan sebab hadiah tau*murni gile*

@ Jika berminat untuk menjoin merebut hadiah,sile klik [Suha Cun]
@ Jika hanya mahu menyesakkan traffic beliau,sile klik [Suha Cute]

Psst jiwa tuan blog memang kacau tau,memang sah-sah jiwa kacau..ade ke patut beliau bagi hadiah mantap gile tok GA ni..saya geleng pale patbelas kali tau..ish3 memang beliau berjiwa kacau betol la and lagi kacau kalo takde orang join..so saya join la hehe..lagipon saya rasa jiwa kacau gak kalo tak join..huhu memula baca pasal GA ni pon dah rasa jiwa kacau,kalo tak join lagi la jiwa kacau..korang camne?ade rase semacam jiwa kacau tak kalo taknak join pas baca entry beliau?terus je jiwa kacau kan?kan?kan?huhu memang betol-betol jiwa kacau la..


5 blogger laen yang saya nak jiwa mereka jadi jiwa kacau gak :-


p/s : moga memenuhi syarat-syarat jiwa kacau (+_+)

10 Responses to “JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY”

  1. nelly says:

    gud luck ! tq !!

  2. suha says:

    @nelly
    most welkem (^_^)

  3. .m y z. says:

    wohooo terus kacau jiwa ziema kalau baca bab GA ni. tak penah menang. sedih tul :( hehe.

    thanks tag ziema tau! :D

  4. suha says:

    @.m y z.
    haha same la kite cik ziema..tp xpe,kite join sbgai tnde sokongan hehe

  5. thanx 4 da tag yaw.. nty lynn join.. ;) bg skongn..!! hehe..

  6. hoyahadis says:

    tak pernah menang la..jiwa lagi kacau..tak berani dah nak join GA..he..he

  7. nas says:

    kalau kacau jiwa camne lak?
    hehhehehee....
    isk3.. jiwa kacau tu xelok sbenarnyaa...
    nanti tensen2 maa :P

  8. suha says:

    @elynn aiza ♥
    hehe most welkem dear

  9. suha says:

    @hoyahadis
    cik suha pon sme la tp join gak,tok bg sokongn hehe

  10. suha says:

    @nas
    kacau jiwa tu mcm ade org ensem komen blog cik suha hahaha juz kidding

    hehehe dh nme blog tu jiwa kacau hehe tp blog die best =)