SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU


.

Photobucket

Ade brani mintak header and banner free ngan beliau??Saya berani lala (^_^)

@ jika berminat join segmen ni [Suha Cun]
@ jika berminat nak jenjalan kat belog beliau [Suha Comel]

Keji kan perbuatan ini?hahaha neway tq sebab klik..korang-korang klik sambil mendoakan saya..terharu lagi huhu
=========================================================
Nape saya join mende halah ni?

@ Saya takde header dan banner saya sendiri *nangeh*
@ Saya tak reti nak wat sendiri mende halah tu..wat entry je pandai *lap hingus*
@ Saya adalah seorang yang perlu diberi simpati *nangeh lagi*
@ Saya harus dikasihani oleh penganjur segmen memandangkan saya newbie blogger *lap airmata*
=========================================================
Acara pilih kasih :

=========================================================


p/s : harap memenuhi syarat (^_^)

10 Responses to “SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU”

  1. kih kih kih.. nice entri.. teruskan gaya penulisan yang sebegini..

    terima kasih kerana menyertai sagmen yang cikgu anjurkan... dan gut luck..!! tggu hari keputusannya nanti..

  2. suka2....
    sy pon nak header juga...hehehe...
    keep it up...god luck...kalau dapat header habaq kat sy..sy orang pertama nak tgk..hehehe

  3. suha says:

    @wan_cikgumuzik
    hehe tq cikgu..berdebor nak tggu result lala

  4. suha says:

    @Farhan Zulhusmi
    hehe amin...moge mulut awak masin cam budu lantas terus sy dpt header =)

  5. waa.. gud luck.. sy pn join .. hehe.. :)

  6. Benjy says:

    Harap2 Suha berjaya mendapatkan header dan banner tu nanti ... sebenarnya nak buat header bukanlah susah cuna perlu ada kemahiran grafik dan tool2nya .. cam b3njy, b3njy guna PS, PP dan Paint je untuk menghasilkan header ... terima kasih kerana menjadi follower b3njy. Kalau b3njy ada masa sekali sekala b3njy jengok blog suha ni... salam perkenalan, salam hormat dan terima kasih.

  7. suha says:

    @Benjy
    hehehe tak pandai gak..neway tq 4 de support =)
    benjy la wat header tok suha hehe

  8. tengs sebab sudi tag. :)

  9. suha says:

    @Yuyun Ahmad
    not a big deal dear =)