Korang Akan Jadi The Hulk Bila..


.

Assalamualaikum



Korang akan jadi The Hulk bila :-

1# Korang punye la geledah beg cari hp,siap geledah beg kawan lagi             tapi rupanya hp tu kat tangan korang je

2# Korang stadi beriya sebab lecturer cakap esok ade test subjektif,             5 tajuk lak tu tapi rupanya test tu di tunda minggu depan yang                 mana cover 2 tajuk je dan suklan objektif

3# Korang dah siap-siap untuk date,jam dah pukul 1 memang dah on           time tapi bayang dia pon tak nampak lagi,bila kol rupanya baru                 bangun tido

4# Korang bangun seawal pagi since kelas pukul 8 pagi tapi ngah                   sesedap lari-lari kejar bas,tetiba dapat sms dari ketua kelas korang       yang kelas cancel tapi dia terlupa nak inform awal-awal

5# Korang punye la lama gile tunggu turn nak cucuk duit kat atm tapi           taknak ngalah sebab dalam purse ada 25sen je tapi bila sampai turn       korang,mesin atm tu dah not in service

6# Korang dah dapat tempat indah matahari memancar terang tok               jemur baju tapi bila korang nak gi angkat baju,tengok baju korang           dah dialihkan ke tempat lain,pastu tak kering lak tu walo dah                     berbelas jam ada kat ampai

7# Korang ngah syok-syok tengok cerekarama sambil tangan kiri korek       hidung and tangan kanan makan kopok,remote bawah paha sebab         takut adik amek tukar cite kartun,cite dah klimaks ni dan airmata             dah bergenang...blackout la plak

8# Korang bangun awal-awal, log in blog, dah rasa tak menyempat nak       blogwalking neh sebab dah plan dari semalam,siap mimpi-mimpi             bagai lagi,sekali tengok widget follower takde..korang refresh lagi           tapi tak muncul gak..try masuk ikut dashboard tapi takleh                         gak..sampai 14 ratus kali refresh tapi harem gak

9# Korang blogwalking kat blog bloggers lain,dari pagi sampai ke                   malam korang spend masa tok blogwalking,bukan setakat tinggal           jejak kat shoutmix tapi komen and siap follow lagi,dapat la masuk           dalam 200 blog tapi yang balas kunjungan tak sampai 50 pon

10# Korang dah penat memerah idea,habis segala urat putus termasuk         urat kentut and dapatlah idea tu..dah rase macam itulah entry                 korang yang terbest,sumpah tak tipu..tapi tetap gak takde orang             komen..


"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : so sekarang korang nak Cik Suha jadi The Hulk or korang nak komen?            (^_^)


37 Responses to “Korang Akan Jadi The Hulk Bila..”

  1. gedek! says:

    uncle jadi hulk bila tak dapat update belog....!

    Huh!

  2. gedek! says:

    uncle jadi hulk bila tak dapat update belog....!

    Huh!

  3. suha says:

    @gedek!
    hehehe sama la kita (^_^)

  4. hahaha! semua situasi itu macam pernah jek kena lobang idong aku..aku da mcm nak jadi gorilla sekali..geram! keciwa! hangen semua ade...hehe

  5. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    haha ade yg lg dasat,terus nak jadi gorilla bulu-bulu tuh (^_^)

  6. suha..yg second tu series agree..haha

    nywy interesting blog..view mine too..

  7. suha says:

    @ViSiTMeFaTiN@LOliPOP
    haha cik suha pon pernah terkono (^_^)

    i will,dear..

  8. Lieyda says:

    haha yg bab blog tu xpe la org xnk polo kita pun.klu stakat polo tp xpenah komen xleh jd jgk. huhu

  9. suha says:

    @Lieyda
    waa cik lieyda xnk cik suha jd hulk la ni kan?(^_^)
    yup,kita cari readers bukn followers semata

  10. hehehe.. no 10 tu agak terasa la.hehe

  11. nak jadi hulk
    suruh pakcik hashim ja lah

  12. suha says:

    @kotak bulat
    hehe sape yg komen,bermksud dia bce entry kite kan?bukan sekadar penghias kotak folower je(^_^)

  13. suha says:

    @Aimi dan Pakcik Hashim
    haha pkcik hashim leh jd hulk ke?die kn penuh ngan kelembutan (^_^)

  14. datang sini check tajuk..huhuu kecik sangat plak tajuknya...apepun nice atas kreativiti masing2 kan kan kan...

  15. suha says:

    @harrazdani
    haha macam chekgu dah..neway tq 4 de comment (^_^)

  16. M Fizan says:

    haha..best2 entri kak suha :D

    sonok baca :D

    tp blom nk jd HULK lg lar..xD

  17. suha says:

    @M Fizan
    hikhik tq,memalu neh..dah belashing (^_^)

    kak pon xnak jd hulk lagi sbb ramai menkomen neh hehe

  18. hihihi...
    pandai la u...
    i pong same akan jd hulk klo jd perkara mcm 2..hihihi

  19. suha says:

    @AnAk dEneSor
    kan?kan?hehe normal life la syg (^_^)

  20. cik azeya says:

    saye akan jadi hulk bile blog saye sunyi takde komen. hahaha.

    eh kejap.

    semua macam betul je kat atas ni. nmpak sangat saye kuat mengamok kan. hahahaha.

  21. suha says:

    @cik azeya
    time kasih sbb komen yg mmbuatkan cik suha terus cancel dr jd hulk (^_^)

    erk kalo slalu jd hulk,bnyk la bajet nk kena beli baju lala

  22. cayob says:

    Susah-susah je follow sya....terima kasih banyak2....

    Ingin rasa memakan kari,
    Kari cendawan batang keladi;
    Girang rasa tidak terperi,
    Bertemu tuan yang baik budi.

    Mari tuan kita menari
    Menari bersama,di hari pagi
    Terima kasih ucapan di beri
    Kalau ada masa, datang lah lagi.......

    http://cayob.blogspot.com/

  23. suha says:

    @cayob
    hehe so sweet (^_^)

    Kari cendawan batang keladi
    Cendawan asalnya dari hutan
    Terima kasih menyinggah di sini
    Moga ini tanda persahabatan

    erk cenggitu punye balas leh x?hehe

  24. padlie says:

    no 8 dan 9 tu saya dah kena..
    no 8 salah blogger..

    no 9, kena amalkan what you get you give back..

    thanks sbb singgah tadi.. singgah la bila2 kalau free :)

    Rupanya TV LED belum wujud di Malaysia

  25. suha says:

    @padlie
    setuju (^_^)
    i will!

  26. miRa'e says:

    hye.. sy dtg dr segmen abg Ben :)

  27. suha says:

    @miRa'e
    hai..tq menyinggah (^_^)

  28. oke.. sila jd HULK! hehe..

    pssttt.. yg numb 1 tu sering trjadi pd saya.. haha

  29. suha says:

    @emeera asnary
    haha xleh jd hulk sbb awk dah terkomen (^_^)

    pssst cik suha pon pernah hikhik

  30. WuMing says:

    Pandai lah ko.... Boleh jadi Hulk....

  31. hahaha..yang no 5 tu aku penah kena..memang angin giler..igt nak jadi hulk tp bile pkir aku ngah pakai baju baru langsung xjd..hahaha

    Regards,
    -Strider-

  32. hello , shaf hereeeee :D
    thanks dtang fllow shaf eyh , fllow you :)

  33. suha says:

    @WuMing
    hikhik pernah kena la tu?lala (^_^)

  34. suha says:

    @Azlan Hasan
    tu namanye hulk fasa 1..perasaan nk jd hulk je ade tp mental xdpt time (^_^)

  35. suha says:

    @shafinaz (:
    tq shaf,luv ur visit here (^_^)

  36. betol betol betol. dah folo anda balik :)

  37. suha says:

    @wahida idris
    hehe kan?(^_^)
    neway,tq dear