Segmen: Semua orang pun mahu kritik


.

............MindaGersang.............

"Lucah bagi mereka yang berotak kuning"

Untuk kali kedua,tanpa rela,meletakkan banner-haku-malu-sendiri-melihatnya neh..kali pertama masa saya review pasal blog Roy yang sempoi-mempoi neh..tadi terasa rindu nak membaca lucahan Roy,so saya pon pegi la menziarah..sekali nampak die wat segmen plak..mimpi basah ke ape budak ni sampai nak wat segmen??tapi takpela,disebabkan saya neh berminat nak tekel no hp Roy,so pura-pura rajin la join segmen neh..erk,ape?korang nak join gak??huhu kompem tak nyesal?serius?ok fine..

@sesape yang berminat nak melucah bersama Roy,klik [Suha Anti Lucah]
@sesape yang nak sesaje nak berbasah baca entry Roy,klik [Suha Anti Lucah]

Roy mintak letak 3 entry yang boleh wat die mandi wajib serta-merta dan saya ni seorang yang mengikut tema..dah temanya tak berapa nak suci,so saya tempek entry yang berhadas besar la ye??




Are u ok,Roy?sile gi mandi wajib sekarang ye?lalalala..eh nak second round ke?nak tukar posisi lak ye?ala Roy ni..tapi takpe,saya tak kisah pun..lagipon saya masih bertenaga tok second round..

Posisi yang first tadi Roy yang main peranan..pegi lawat and hentam belog saya kan,since saya bagi die url entry-entry panas..posisi kedua ni lak saya yang kena main peranan..kena hentam belog die lak..ok Roy,ready tau (^_^)

1# Blog tak berat langsung..senang je nak masuk..walopon kali                     pertama masuk...lancar je

2# Lay out memang sangat ok,hijau feberet saya..secara otomatik               merangsang saya 

3# Banner tu tak seram cuma mungkin menimbulkan desahan je

4# Blog tak lucah pon tapi mendatangkan kenikmatan bila menghayati         entry

5# Komen mengghairahkan


Camne Roy?puas?ok sekarang gi mandi wajib ye?(^_^)


"Blogger is my self, blogging is my life"


erk nape Anip, Headmaster ngan Abang Zam gi mandi wajib gak??



p/s : readers,peliz jangan banned blog ni ok..saya hanya memenuhi tema blog




16 Responses to “Segmen: Semua orang pun mahu kritik”

  1. hohoi...ayat double meaning...dahsyat segmen nie..

  2. De Mois says:

    gile ahh..macam ni punya segmen pun ada. kalah kumpulan Balas


    Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

  3. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    hahaha lame xnmpk?tuan punye blog xbape nk betol lalalala tp die comel tau(^_^)

  4. suha says:

    @De Mois
    hekhek saje layankan die..tapi entry die xde la lucah..fun je bace..sile la melawat page die kalo brani..

    erk cik suha tak seterok entry neh tau (^_^)

  5. bodben mampus la..huhu...yeke? nk knl...hihi

  6. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    sile la melawat page beliau hehe

  7. M Fizan says:

    mmg kelakar lar blog suha nie..wajib tgk tiap2 hri nie :)

  8. kadang-kadang gua baca lu punya ayat dia punya go pun ada lain jugak.

  9. gedek! says:

    macam ni pon ada...?

  10. suha says:

    @M Fizan
    erk hehehe mekasih (^_^)
    sile la dtg melawat tetiap hari

  11. suha says:

    @Headmaster
    haha yeke?ape yg laennye?
    well cik suha guna "saya" (^_^)

  12. suha says:

    @gedek!
    hehe ni suke2 je..menyokong segmen kwn...

    lame xnmpk mr.gedek ke sini (^_^)

  13. aiyoyoooo....apakah semua ini? atok totop mateeeee

  14. suha says:

    @Suhami Ahmad
    atok,ttup mate..ni entry bebudak ni tok hehe ala tok,kdg2 je merepek..chill k tok (^_^)

  15. Ain says:

    ayat dah macam roy pulak. lucah betul -.-

  16. suha says:

    @Ain
    erk takot roy reject pencalonan kalo ayt bersih sgt (^_^)