CERITA HOT!!! 18SX..erk?


.

Cecite...cecite...hot neh
..
..
..
..
..
Tangan saya dah menggigil neh
Nak naip pon dah tak lancar
Asek-asek typo jek
Huhu
..
..
..
..
..
Ayak!camne ni
..
..
..
..
..
Hmmpphh
Nape ini yang terjadi kat saya?
Sampai sekarang saya tak faham
Rasa nak nanges tau
Huhu peliz la
Saya tak sanggup nak time kenyataan neh
..
..
..
..
..
Kenyataan yang Cik Epal komen entry saya
Seronoknye sampai kembang kuncup lobang hidongku
Ala-ala terjumpe Lisa Surihani dah perasaannye bai
Hikhik sape tak seronok kalo top blogger komen entry kite kan
Huhuhuhuhuhuhuhu nangeh terharu
..
..
..
..
..
K fine,kalo tak caye tengok la entry I neh
Uik tetibe jek jadi 'I'
Haha tak semenggah tol
Ala-ala kerek gitu sebab Cik Epal dah komen kan
Uol hado??
..
..
..
..
..
Entry neh tau
Klik kat sini : CIK EPAL
Tak semena-mena nama cik epal lak kena klik
Sile bace ruangan komen tu tau



p/s : ngah berdebar kot-kot komen Fatin Liyana, Nurul Ain or Zack Zukhairi lak menjengah hikhik


9 Responses to “CERITA HOT!!! 18SX..erk?”

  1. hamboi2...sonoknyer awok..hehe...bagus2.. ade chance nak maju..hik3.. :)

  2. suha says:

    haha maju ler sangat...lebih kepada membuang..eh aku tak dpt la la nak wat..camne ek nak wat supaya aku leh tag nme ko lam komen neh?cecite cecite

  3. owh..yang tu ko leh rujuk sini keh..ikot step dia..

    http://www.the-faceblog.com/2011/03/tutorial-7-cara-nak-buat-fungsi-reply.html

    selamat mencuba! ngeee~ :D

  4. Salam.jalan2 bw sini..:)
    Free2 jalan2 blog saya eh^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

  5. suha says:

    @アヌム ちゃん~~

    hehe saya dah jenjalan kat belog awak..thniah sbb menang contest cik epal..kem salam kat otromen tau

  6. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    aku dh dapat wat hehehe tenkiu neway

  7. nurul says:

    salam dear..
    kite terjah belog kamu serta komen2 kat entry kamu...hikhikhik..tumpang lalu ye Suha.

    oh..btw, kite dah letak link entry psl kite tu dlm blog nurulain8888.blogspot (blog kite la tu haha)... thnks again! :)

  8. suha says:

    @nurul
    entry neh wat sbb cik epal komen..hikhik neh ain lak komen..makin menggigil..newat tq ain ek