Panas!!


.

Jam : 7.49 p.m
Aktiviti : Makan biskut meri cecah teh o dengan begitu santai sekali sambil mengumpat
Tempat : Dalam bilik yang macam hape tah
=========================================================
Tetiba terpandang hp..OMG silent hp tadi,lupe nak buat bunyi-bunyi lak..eh ade msg
Terus je amek hp cap ayam tu..bukak msg

[Gler ah, ko dpt n0 3 asgment ubm!] sender dayang
[Biar betol..erk aku wat men tibai je ritu..waaa terharu] plan nak reply gini,skali kedit takde lak hehe
=========================================================
Korang-korang mesti tau kan pasal UBM..aritu kan admin ade bagi assignment kedua and saya lak rase terpanggil tok join so saya pon join..simple mimple je pon saya wat..kalo nak baca leh la klik diz entry (^_^)

Alhamdulillah kerana dipilih antara yang terbaik..ramai gak yang join..dekat 50 orang gak..Tq la kepada pihak UBM dan insyAllah saya akan try lagi tok next assignment..lebiu lebiu UBM hikhik



p/s : malam ini ialah malam bersama belog..jadi akan wat entry bebanyak hahahahahahaha*gelak nates*

2 Responses to “Panas!!”

  1. nananaDya says:

    buat entry byk2 tau, nak baca

  2. suha says:

    @nananaDya
    hehe ayark..malu..entry yah pape tapi memng nak wat..kalo ade idea la =p