Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com


.

Saya mau join!!!
Hehe korang-korang yang saya sayang-sayang pon join la gak ek
Kalo terasa bagaikan nak join sile klik sini [Suha Comel]
Kalo terase nak blogwalking je sambil menghirup traffic belog die sile klik sini [Suha Cun]
Hahaha secara paksa rela saya dah menggalakkan korang mengakui yang saya ni comel dan cun..keji tak cara neh?hahahaha gelak lagi..

Saya kena sertakan satu entry saya yang saya rase terbaik bagi saya tok bulan neh
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/04/seorang-yang-bernama-emak.html

Nape saya pilih entry neh?
Sebab saya rase ianya memang saya tulis melalui hati saya dan saya memang betol-betol feel la mase menulis entry neh..walopon ia mungkin bukan yang terbaek oleh tuan punye contest tapi ia tetap terbaek bagi saya (^_^)

Masa tok pilih kasih hahaha
Mereka ini saya pilih dan paksa tok join contest neh gak
Tak join siap korang ye*muke garang*

@ Sid de Ija's
@ Yatee Cumil
@ Cik Mata Cantik
@ Camieca
@ Cik Jenab

Ok,done!


p/s : harap memenuhi syarat (^_^)

2 Responses to “Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com”

  1. nananaDya says:

    mekaceh sbb tag nana....tp td nana tetibe tertag suha la...=)


    http://nananadya.blogspot.com/2011/04/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html

  2. suha says:

    @nananaDya

    hehe takpe..kite tag bersame2 lala