dEST!NasI C!Nta


.

tiba-tiba malam ni terasa sesuatu dalam hati.. sesuatu yang dah mula terasa sejak umur meningkat ke angka 25

kahwin

huhu nape saya tetibe rase nak kawen?pelik gak neh kan..oit!mane de sebab nafsu..otak i suci murni key..
jangan nak pikir bukan-bukan tau..
emm rasenye banyak gak sebab aku nak kawen..macam leh wat list jek kan
hahaha alang-alang ngah wat entry pasal kawen,so alang-alang saya short list kan nape saya rase nak kawen
~pak pak pung pung pak pak pung prroooot*woi!sape yang melepas neh?~
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
erk leh tak kalo saya wat dalam entry len?sebab tibe2 je rase mengantuk yang membuatkan saya rase langsung tak berdaya nak mencari idea yang tengah main hide & seek skrg neh
..
..
..
maka diumumkan entry neh akan bersambung pada keesokan harinya
stay tune!





p/s : gudnite (^_^)


6 Responses to “dEST!NasI C!Nta”

  1. Dayana AZ says:

    kawenn , haha, a new step in life :) !

  2. suha says:

    @Dayana AZ
    hahaha nnti nk msuk pinang fahrin ahmad la wat laki (^_^)

    agak2 mak die time x?hahaha

  3. anismelon says:

    suha..umo 25 ke??mcm x je..betul ke??

  4. suha says:

    @anismelon
    betol syg,im 25 (^_^)

  5. Tea says:

    wahhh 25!! unbelievable. T_T

  6. suha says:

    @Tea
    huhu adakah cik suha terlalu tak matured terus tak sesuai ngan umo 25?





    (^_^)