"Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana"


.

Salam pembuka bicara..


Wacanaku

Korang sangat bertabah ke untuk di review dan di hentam secukup rase??ade brani??haa kalo berani sile la klik dengan perasaan berani melampau kat banner tu dan nantikan kemunculan tukang review beserta tisu sekali ye..(pesanan penaja iaitu cik suha yang comel)..dibuka hingga kol 12 malam ini sahaja...titik..erk?

Hehe saya pon sedang bertabah gak ni..mane la tau baby belog saya ni yang jadi pilihan..haruslah ada banyak kekurangan kan?kan?tapi takpe,kite belajar dari kesilapan..tapi sangat berharap la agar blog neh dipilih supaya dapat memperbaiki segala bentuk kekurangan yang ada..dan saya tak kesah dihentam asalkan membawa kebaikan*ayat takleh blah*


p/s no 1 : plan nak gi beli tisu bebanyak jap lagi neh,sebagai persediaan..


14 Responses to “"Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana"”

  1. Syuxer says:

    heheh saya tabah je kena kaw2 pedas kritik heheh..anyway..saya singgah sini dan follow u..:)..selamat berblogging..

  2. suha says:

    @Syuxer
    hehehe saya tabah gak lalala
    neway,tq dear =)

  3. good luck...everything will be ok...hehe...thanx coz singgah blog saya....i'm already follow u..happy blogging!

  4. suha says:

    @MesmeRize Me
    hehe tq dear..nnti kerap2 dtg ek..leh ngumpat2 haha

  5. iemah says:

    salam perkenalan...sy dr kump 9

  6. nananaDya says:

    hi...kter sama group...=)

  7. Sis Aieda says:

    kiter 1 group :)
    tunggu aieda review ae ;D

  8. Sis Aieda says:

    suda review..
    visit here :)

    http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/blogger-saling-mereview.html

  9. suha says:

    @nananaDya
    waa yeke?hehehe cik suha baru paham konsep neh..xpe2 tggu cik suha review tau

  10. suha says:

    @Sis Aieda

    tq dear..jap lg cik suha melawat belog awk ek hehe

  11. nananaDya says:

    nana dah review....meh la tengok ye...=)



    http://nananadya.blogspot.com/2011/04/review-kump-8-segmen-review-dalam.html

  12. suha says:

    @nananaDya
    hahaha cik suha jek la lom wat lg
    sabor eh hehe

  13. saya pon group 8.. dah siap review..

    http://www.hafizzulanas.co.cc/2011/04/blogger-saling-mereview.html

    selamat membaca!

  14. suha says:

    @Fizz Zoule

    waaaaaaaaaaaaa tggal sy sorang jek lagi..huhu sabo ek..pas mgrib k